MEGA BAZAR // 4 FOR 150 KR.
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Hårnåle

Vores hårnåle er super fine sammen flere af gangen, eller alene omme i nakken til nullerhårene.

Bestil billige hårnåle online hos LÉ MOSCH - vi sender fra dag til dag.

Skal det gå hurtigt med at få sat håret i en smuk frisure om morgenen? En hårnål er uundværligt tilbehør, når du har kort, mellemlangt eller langt hår. Du kan style dit hår på en masse forskellige måder, så du kan opnå det look, der matcher dit tøj.

Hos Lemosch finder du hårnåle i et hav af designs og størrelser. Om du er til hårnåle med pynt eller ej, afhænger af dine præferencer for look.

Hårnåle

Billige hårnåle med pynt - eller uden

Du ved, hvor tidskrævende det kan være at sætte håret rigtigt. Vil du have det mest funktionelle tilbehør til at lave elegante, feminine og praktiske frisurer, skal du have forskellige hårspænder liggende. Spænderne designs i både store og små udgaver, så du selv kan bestemme, om enkelte lokker skal trækkes til side, eller om det er alt hår, der skal sættes op.    

Hårspænder er både modetilbehør og praktisk udstyr. Kvinder har i flere hundrede år brugt tilbehøret til at lave deres håropsætning med, og det er fortsat i dag uundværligt til hverdag og fritid.

Når du køber hårspænder hos Lemosch, får du et stort og varieret produktudvalg at vælge iblandt. Du finder hårnåle med perler, der skaber et romantisk og smukt udtryk. Er det de klassiske spænder, du er på udkig efter, vil tilbehøret af hårdt plast eller metal være det helt rette valg.

Du kan mixe og matche tilbehøret, som du vil. Til hverdag kan det være behageligt at sætte alt hår op med et enkelt spænde, mens du kan bruge forskellige hårklemmer til fester og større håropsætninger.

Køb hårnål med perler, glimmer og dekoration

At sætte hår behøver langt fra være af praktiske årsager. Med de moderne hårnåle kan du bruge tilbehøret som elegant dekoration. Du kan sætte et enkelt spænde under en halv fletning i nakken, eller du kan bruge et spænde til at trække halvlangt pandehår til siden.

Der skal ikke mere til end ét enkelt hårspænde for at fuldende det stilfulde look. Om du er til glimmer eller de tidløse og klassiske designs, er helt op til.

Hårspænder er designet til at blive en del af et personligt image. Derfor har det stor betydning, at du kan mixe flere udgaver, så du kan lave den hårstyling, der komplimenterer din personlighed. 

Piger og kvinder i alle aldre kan bruge de smukke hårspænder med perler. De findes i alle farver, og de kan vælges med forskellige sammensætninger af perler.

Du bestemmer, hvor iøjnefaldende din hårdekoration skal være.

Til den unge pige kan hårspænder med blomsterperler skabe glæde, mens de stilfulde spænder med perler i forskellige størrelser kan bringe elegance til kvinden på job.

Lav de smukkeste frisurer med de moderne Topsy Tail

Hos Lemosch ved vi, at der er brug for forskellige accessories, afhængig af situation. Mens de klassiske hårspænder er ideelle til hverdagen, kan de moderne udgaver bruges, hvis der skal laves en frisure med fuld opsætning af hår. ”Topsy Tail” er tilbehør, der henvender sig til kvinder med langt og mellemlangt hår. Med Topsy Tail undgår du de velkendte totter af hår, der altid vil strikke ud, når du laver almindelig håropsætning med elastik.

Du behøver ikke hjælp fra en veninde for at lave de mest imponerende og flotte opsætninger med Topsy Tail. Har styr på teknikken, kan du naturligvis bruge tilbehøret selv.

Der findes et hav af måder, du kan bruge de moderne hårspænder på. Du kan bruge dem til at lave fletninger, knold, rottehaler eller hestehaler.

Hårnåle til bryllup, hverdag, fritid, job og ferie

Hårspænder er det mest alsidige, enkle og betydningsfulde hårtilbehør, der findes til kvinder. De kan bruge spænderne, uanset hvilken situation du står i, og uanset hvad din smag for image og look er.

Til bryllupper og andre af livets store begivenheder kan de moderne hårnåle være et godt valg. De kan bruges til at lave forskellige frisurer, som vil stå perfekt til en lang kjole.

Til hverdagen kan det være de små hårspænder uden dekoration, der er det rette valg. Disse udgaver er nemme at bruge uden spejl, og du kan uden problemer lægge spænderne fra dig i tasken. Det kan være en god idé at have forskellige hårnåle. Der er nogle, som er bedre til at blive brugt på farten, mens andre kræver opsætning foran spejl.

De mindste og smalleste hårspænder er de mest slidstærke og holdbare. De tåler at ligge i bunden af tasken eller i en jakkelomme. Når du bruger hårnåle til dekoration, er det rarest med et spejl, så du er sikker på, at pynten sidder perfekt.

Vælg farvede hårspænder, der passer til dit hår

Tyndt, tyk, kruset, bølget, kort, langt eller farvet? Hår kan have mange forskellige stilarter, og der findes spænder til hvert et look. Du får mest ud af dit praktiske tilbehør, når du vælger farvede hårnåle, som passer til dit hår. Det er særligt det kraftige og krusede hår, der har brug for store hårnåle. Du slipper for at sætte dine spænder igen og igen i løbet af dagen, når tilbehøret er skabt med den fasthed, som skal bruges til at holde din frisure på plads.

Når det kommer til valg af farver, kan du blandt andet vælge følgende nuancer på hårspænderne:

  • Pastel rosa
  • Pink
  • Pastel blå
  • Turkis
  • Kobber
  • Lavendel
  • Grå
  • Mintgrøn guld.

Foruden de populære helfarver finder du også hårspænder med print på overfladen. Der er rig mulighed for at forme det look, der passer til dit arrangement, din hårfarve og makeup.

Eksperimentér med dit look

Med de mange forskellige hårnåle fra Lemosch kan du blive ved med at eksperimentere med dit look. Du kan bruge forskellige typer spænder, eller du kan vælge samme design i flere farver.

En flot frisure kan gøre en verden til forskel, når det kommer til udtryk. Enhver pige og kvinde kan ændre stilmæssigt look alt efter, om hun bruger enkle hårspænder eller tilbehør med pynt. Og måden hvorpå håret er sat op, kan betyde, om hun får et sporty, feminint, casual eller businessinspireret udtryk.

Alle hårnåle hos Lemocsh sælges til konkurrencedygtige priser. Det bliver ikke billigere eller nemmere at forme dit image med tilbehør, der både er stilrent og praktisk. Alle ordrer sendes fra dag til dag med fri fragt hvis du køber for over 299,-

Instagram