SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Hårklemmer & Spænder

Her er vores store, skønne udvalg af hårpynt til kvinder/damer, herunder hårspænder og hårklemmer

Se videoer længere nede, med inspiration til opsætninger.

Hårklemmer & Spænder

Hårpynt til damer fra LÉ MOSCH spænder vidt

Her hos LÉ MOSCH finder du et stort udvalg af hårpynt, herunder hårspænder, hårklemmer eller hårclips og claws, som de også kaldes. Vores hårspænder og hårklemmer i forskellige materialer er fantastiske til at samle frisuren, og det kan gøres på uendelige måder som passer dit look.

Hvis du har brug for at sætte håret op, når tingene lige skal gå hurtigt, eller du vil skabe et lækkert og cool look med noget andet end hårbånd eller en hårelastik, så er spænder helt sikkert noget for dig. Perfekte til nemme håropsætninger. Desuden kan de bruges som prikken over i'et til dit outfit, især hvis du går meget i sort tøj, og mangler lidt farvekrydderi. 

Sno håret, og sæt det op i nakken på den helt klassiske måde. Eller sno det i en høj knold, og lad hårklemmen holde knolden på plads. Du kan også sætte øverste del af håret op med en hårklemme højt på hovedet og lade resten af dit hår hænge. Hvis du mangler lidt inspiration så besøg vores instagramprofil. Du finder os på @lemosch_denmark.  

Hos LÉ MOSCH har vi lavet hårklemmerne og hårspænderne i flere modeller og mange farver og mønstre, så du har et bredt udvalg og dermed mulighed for at vælge de helt rigtige til dig. Om du er til små eller store hårklemmer, glimmer, pangfarver, mønstre eller nedtonede farver, så har vi dem på lager. Vi får ofte nye modeller hjem, så følg med på Instagram og webshoppen. 

Stylingstips til dine hårspænder

Du kan bruge vores hårspænder til at understrege din personlighed på mange måder. Brug det til at holde noget af håret oppe, eller sæt den i nakkehåret under din knold, når du har sat håret op. Hårspænderne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag, når du bare skal have håret væk fra ansigtet.

Du får lige vores tre bedste tips til at sætte håret med et spænde her:

Stylingtip nummer 1: Saml frisuren med hårnåle i nakken, og sæt spændet i den ene side.

Stylingtip nummer 2: Krøl dit hår, og hold pandehåret væk fra ansigtet med spændet.

Stylingtip nummer 3: Sæt håret op i en 'MY' knold på hovedet, og brug spændet til at lægge alle fimrehårene ind til nakken.

Vores feminine hårspænder til damer er i mange smukke farver og modeller, så du kan finde lige præcis det spænde, som du synes, er finest. Og som ikke mindst passer til det outfit, du har på i dag.

Spænder med knæk er hurtige at sætte i

De klassiske hårspænder, som man sætter i med et lille klik, kender de fleste nok. Vores model Nina er et hårspænde på otte centimeter, som er helt fantastisk til at holde håret oppe. Det er knækspænder, og derfor kan du for eksempel bruge dem til at holde pandehåret væk fra ansigtet. De er også rigtigt gode, hvis du har sat dit hår op i en hestehale, men har "nuller", som skal holdes oppe i nakken. Spænderne kan bruges til både børn og voksne.

De er lavet i 100 procent acetat, hvilket gør spænderne meget holdbare. Nina spændet findes for eksempel i de flotte farver: blomme, blomme brun, sort, turtle, hvid turtle, harlequin, leo, musk brun og brun.

Et klassisk hårspænde med et tvist

Vi har fået vores populære knækspænde hjem i en moderne version, hvor spændet er helstøbt og uden ”kig” til håret. Spændet er otte centimeter langt og hedder Marianne. Den fungerer lige som de klassiske knækspænder og findes i flere flotte farver som: brown, lilac, peach og mint. Hårspænderne er sølvfarvede bagpå og med glimmer acetat i farven ovenpå.

Spænderne i denne størrelse fungerer flot sammen i håret. Du kan for eksempel krølle dit hår op og sætte to eller tre hårspænder ved siden af hinanden. Det giver et cool og farverigt look.

Put lidt bling-hårpynt i

Vores store Inge spænde måler ni centimeter i længden og tre centimeter i bredden. De pæne knækspænder er lavet i metal og dekoreret med sølv- eller guldperler.

Det store fine spænde fungerer rigtigt godt alene i håret til at holde en tot hår væk fra ansigtet. Det er en super enkel måde at skabe en nem og afslappet frisure på, som stadig ser gennemtænkt ud. Du kan også kombinere det smukke perlespænde med nogle af vores mindre spænder eller hårnåle for at opnå en flot kombination til dit look.

Perlerne er belagt med enten guld eller sølv og kan sagtens mixes i håret, så du har to i ad gangen.

Se vores store udvalg af andre perlespænder her.

Lotus hårspænde

Det fine Lotus-spænde er et af vores personlige favoritter her hos LÈ MOSCH. Den enkle form, der leder tankerne hen på blomster og blade, er så smuk i sig selv.

Spændet måler syv centimeter i sig selv, men med den lille clip yderst, måler den otte centimter. Den fås med struktur præget ind i spændet og glitter, så spændet spiller i lyset. Du kan blandt andet få den i følgende farver og mønstre: rose ballerina, petrol, blå, zebra og turtle.

Selve clip-spændet er i guld, og der er logo på bagsiden. Lotus-spændet har desuden en lille kam på bagsiden, så spændet sidder godt i håret.

Yvonne – et grafisk hårspænde

Dette spænde, Yvonne, har en smuk grafisk form, og sammensætningen af farver og print gør, at den har et helt særligt udtryk. Hårspændet måler 10,5 centimeter og er med tryk-lukning bag på, så det også kan holde tykt hår. Yvonne fås for eksempel i farvekombinationerne: earth black, leo curry, musk purple og turtle peach.

Du kan for eksempel bruge Yvonne hårspændet til at sætte dit hår op i en fuld hestehale, eller til kun at sætte noget af håret op. Den er også god til at sætte i den ene side af håret for at holde pandehåret væk fra ansigtet.

Tina – enkelhed med et stort udtryk

Tina spændet ligner en englevinge og fås for eksempel i farverne blå, musk brun og turtle.

Spændet måler ti centimeter og er med tryklukning bagpå, så de også kan holde et kraftigere hår.

Du kan for eksempel samle de øverste lokker af dit hår og lukke det sammen med Tina spændet bag på hovedet. Det fremhæver virkelig spændet med den enkle frisure, og det er ikke mindst nemt og hurtigt for dig om morgenen.

Vi er super glade for spænderne her hos LÈ MOSCH, fordi de er nemme at matche med det outfit, vi nu har valgt os. Samtidigt holder de rigtigt godt på håret hele dagen.

Retro tager dig tilbage i tiden

Du bliver henledt til de svingende 20’ere, når du ser formen på det elegante Retro hårspænde. Det er fremstillet med fint glimmer eller anden form for struktur i spændet, så de har den mest fine overflade. Selve spændet er med guld og logo på bagsiden. Desuden har den en lille kam på bagsiden, så spændet forbliver i dit hår.

Spændet måler seks centimeter i sig selv og med den lille clip måler den syv centimeter. Den er fem centimeter på det bredeste sted. Den findes i mange smukke farvekombinationer: plain curry, plain navy, dust mint, caramel, leo, plain powder, plain old rose og marmor green.

Du kan her på siden se en video, hvor frisør @Hartmannschaefer viser dig, hvordan du kan lave en fed frisure nemt og enkelt med Retro spændet.

Alba holder din hestehale

Alba spændet måler 11 centimeter og kan sagtens holde en hestehale i normal tykkelse hår.

Spændet er super fint og enkelt, og du sagtens kan bruge dem til bryllupsfesten, studenterfesten eller måske i skole til at pifte outfittet op. Du kan blandt andet få den i de flotte farver og mønstre: leo black, green, isblå og rosa.

Materialet er lige som vores andre spænder i 100 procent acetat, som er din garanti for kvalitet!

Spænde med nostalgi - Granny

Det fine smalle Granny hårspænde er inspireret af formen på et aflangt blad. Den minder os om vores bedstemors hårpynt og har derfor fået navnet Granny.

Spændet måler syv centimeter, og tager du clippen med, måler den otte centimeter. Clippen er guldfarvet.

Hvis du ikke er til alt for mange detaljer på én gang, er Granny helt perfekt. Med sin simple, men smukke form, er den nem at bruge i et væld af frisurer. Se vores stylingstips her på siden.

Du kan for eksempel finde Granny i farverne: gammelrosa, plain pudder og glitter sølv.

Med Topsy Tail kan du lave flotte frisurer

Topsy tail er den smarteste lille plastikdims til at lave flotte frisurer. Det lyder helt vildt simpelt, og det er det også! Med topsy tail kan du for eksempel lave hestehaler, rottehaler, knold, fletninger og meget mere med et flot tvist – eller flere.

I pakken får du en stor og en lille topsy tail spiral, og de er virkelig værd at investere i. Prøv selv at se vores inspirationsvideo her.

Du kan også følge med på Instagram, hvor vi jævnligt lægger videoer op, hvor vi viser, hvordan du kan lave nemme og vildt flotte frisurer. På den måde kan du variere din sædvanlige knold eller sideskilning, og mangler du pynt til at slutte frisuren af med – ja, så ved du, hvor du skal finde det 😊

Find hårspænder til kvinder til den store dag

Skal du giftes, og leder du efter den helt rigtige pynt til håret til overkommelige priser? Eller måske skal du finde spænder til konfirmationskjolen?

Så skal du tjekke vores perlespænder i hvid samt forskellige cremefarvede, rosa og champagne nuancer, som passer perfekt til den hvide kjole.

De er nemme at sætte i håret og supplerer en flot håropsætning rigtigt godt. Er du til det mere naturlige look uden for mange krummelurer, kan et par hårnåle med perler løfte din frisure på en smuk og enkel måde.

Se vores store udvalg af forskellige farver og modeller her på siden.

Hårspænder fungerer godt med hårbøjler

Vi kan næsten ikke få nok af at pynte os, og nogle gange går der nok lidt juletræ i den 😊 Men vores spænder fungerer altså rigtigt godt sammen med vores fine hårbøjler.

Du kan gå den klassiske vej og vælge hårspænder og hårbøjle i de samme nuancer, eller du kan være lidt vildere og sætte lige det sammen, som du kan lide.

Både spænder og hårbøjle er særligt god til den der periode, hvor du vokser håret fra kort til langt. Eller blot til en dag, hvor håret ikke vil, som du vil. Det er også genialt til at kaste lidt feminint glimmer over en kort frisure.

Er du mere til det helt enkle, så tag et kig på vores hårnåle med perler. En helt anden mulighed er vores hårnåle, - spænder og -klemmer med forskellige glitrende similisten.

Der er ikke nogen regler – du vælger bare dem, du bedst kan lide, og så er det bare at slå dig løs med alle de flotte farver 😊

Spænder der holder på håret!

Vi har testet vores hårspænder, så vi er sikre på, at de holder godt på håret. Her hos LÈ MOSCH har vi alle sammen forskellige hårtyper, men spænderne sidder lige godt i alles frisurer.

Der er ikke noget med, at spænderne langsomt glider i løbet af dagen, så håret gradvist falder ud. Selvom du ryster med hovedet, så har spænderne godt fat om håret.

Hårspænderne og -nålene holder altså godt på frisuren hele dagen, så du ikke skal bruge energi på løse spænder.

Find den perfekte gave til din veninde eller værtinde

Står du og mangler gaven til din veninde, søster, eller en anden særlig kvinde i dit liv, så prøv at give nogle lækre accessories fra vores store udvalg. Hårspænderne og vores anden hårpynt findes i mange designs, og du vil altid kunne finde noget, der passer i stil, farve og print til din veninde - eller til dig selv! Du har måske også selv fortjent en gave?

Leder du efter en værtindegave, og er du typen der gerne vil give andet end blomster, så ligger vores spænder, hårbånd og hårpynt til voksne og unge i et godt prisleje til værtindegaven. De slår ikke bunden ud af dit budget, og denne gave kan værtinden bruge igen og igen.

Vi håber du bliver inspireret, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du mangler råd og vejledning.

Du kan også kigge i vores bazar, hvor du altid finder nogle virkeligt gode tilbud!

Kvalitet

Vi står altid 100 procent inde for kvaliteten på vores hårpynt, og hårspænder i det hele taget. Alle vores accessories er produceret i 100 procent acetat og IKKE plastic. Plastic knækker forholdsvis nemt, hvilket acetat ikke gør på samme måde.

Vi har brugt rigtig lang tid på at udvælge de helt rigtige farver, som er tidløse og som passer ind i modebilledet. Klassiske hårspænder kan bruges sæson efter sæson.

Levering af hårbøjler

LÈ MOSCH  tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "Leverings-, retur og handelsbetingelser".

Instagram