SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Bea sløjfe hårspænde i lilla fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Bea sløjfe hårspænde i lilla fra le mosch

Bea sløjfe hårspænde i lilla
DKK 120,00

Pris i alt:
DKK 300,00

Læg i kurv

Bea sløjfe hårspænde i lilla

Varenr.: 2927806 | GTIN 5714441145248
120,00 DKK

Hårspænde med satin sløjfe og lange bånd. Selve spændet bagpå måler 7 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 
Fås også i disse farver:

Læs mere om Bea sløjfe hårspænde i lilla

Super smuk og meget aktuel klassisk sløjfe, med lange bånd.

Lad os sige med det samme, at vi elsker det her look! Det er lige os! Det er så fint og feminint og giver et fedt lady-like look.

Selve spændet er et klassisk hårspænde, hvor sløjfen er påsat. Sløjfen har en bredde på ca. 20 cm. afhængig af hvordan sløjfen falder når man har spændet på. De lange bånd måler ca. 33 cm. 

Spændet kan rumme en hestehale, hvis du ikke har kraftigt hår, og alternativt kan den sættes over en elastik.    

Brug Bea sløjfe hårspænde i lilla til både hverdag og fest. Få et fedt 90'er look med en oversize blazer og en skjorte, sammen med spændet, eller et super feminint udtryk med sløjfen til en fin top. Skal du lige dresses lidt op til et aften-look er spændet helt perfekt.  

 

Alle vores spænder med store sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. Personlighed, selvom det er en trend, for det kræver måske lidt mod at kaste en kæmpe sløjfe i håret! :)

Vores hårspænder med store sløjfer er designet med fokus på det lækre look! De forskellige typer stof falder så fint, og er ikke tunge at have på. Den store størrelse og form på sløjfen skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en stor sløljfe. Bare du kan samle håret i en hestehale. Spænderne er lette at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, super sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en stor skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram