SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Kylie sløjfe hårspænde i creme fra le mosch
Kylie sløjfe hårspænde i creme fra le mosch
Kylie sløjfe hårspænde i creme fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Kylie sløjfe hårspænde i creme fra le mosch

Kylie sløjfe hårspænde i creme
DKK 150,00

Pris i alt:
DKK 410,00

Læg i kurv

Kylie sløjfe hårspænde i creme

Varenr.: 2932805 | GTIN 5714441146245
150,00 DKK

Hårspænde med sløjfe og perler - ca. 18 cm. i bredden afhængig af hvordan sløjfen falder. Selve spændet bagpå måler 8 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 
Fås også i disse farver:

Læs mere om Kylie sløjfe hårspænde i creme

Et meget fint hårspænde med en ret klassisk sløjfe, pyntet med en perlesnor på midten.

Vi elsker jo sløjfer og derfor er dette her spænde også endnu en af vores favoritter. Vi elsker det her look! Det er lige os, og trender stadig meget. Det er så fint og feminint og giver et fedt lady-like look.

Selve spændet er et klassisk hårspænde, hvor sløjfen er påsat. Rundt om båndet på sløjfen er der sat en snor med perler, som en ekstra feminin detalje. Selve sløjfen har en bredde på ca. 18 cm. afhængig af hvordan sløjfen falder når man har spændet på.

Spændet kan rumme en hestehale med mindre du har meget kraftigt hår, og alternativt kan den sættes over en elastik.    

Brug Kylie sløjfe hårspænde i creme til både hverdag og fest. Få et fedt 90'er look med en oversize blazer og en t-shirt, sammen med spændet, eller et super feminint udtryk med sløjfen til en fin top. Skal du lige dresses lidt op til et aften-look er spændet helt perfekt.  

 

Alle vores spænder med sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. Personlighed, selvom det er en trend, for det kræver måske lidt mod at sætte en sløjfe i håret! :)

Vores hårspænder med sløjfer er designet med fokus på det lækre look! De forskellige typer stof falder så fint, og er ikke tunge at have på. Sløjfer af en vis størrelse skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en fin sløjfe i håret. Bare du kan samle håret i en hestehale. Spænderne er lette at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, super sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram