SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Interiør

Her kan du finde et eksklusivt udvalg af interiør til din bolig. Vores sortiment omfatter unikkke designs, der er nøje udvalgt og købt under vores mange rejser verden over. Gå på opdagelse i vores udvalg og lad dig inspirere til at skabe et rum, der fortæller din egen historie.  

Interiør

Unika designs til din bolig

Hos LÉ MOSCH finder du et unikt udvalg af ting til din bolig. Her hos os er hvert stykke interiør et unikt udtryk for vores store passion for rejser og vores evne til at udforske skatte fra alle verdenshjørner. Vi mener, at hjemmet skal være et sted, der afspejler din personlighed og fortæller en historie. Hvert stykke interiør, du finder hos os, er nøje udvalgt med omhu og kærlighed, med historie fra verden over. Vi tror på, at skønhed findes i mangfoldigheden, derfor stræber vi os efter at tilbyde et bredt udvalg af stilarter, farver og teksturer. 


Håndplukket designs

Hos os finder du et udvalg af de smukkeste puder fra Indien og Marokko, der kan pynte og skabe liv til både din sofa og lænestol. Pynt dit hjem med de fineste natursten og krystaller, lav en fin dekoration med de små æg i natursten, der kan hænge i et par lange grene. Udforsk vores sortiment fra Marokko og skab hygge og liv i din stue eller soveværelse med vores marokkanske gulvtæpper. Vi har også et stort udvalg af de unikke marokkanske gulvpuder og puffer, der alle er unikke. Du kan også tage en tur til Indien og gå på opdagelse i de smukkeste håndlavet tasker og toilettasker, syet i  Kantha Quilt. Uanset hvad du søger til din bolig, er alle vores designs håndplukket. Vores rejser har ført os til fjerne markeder, lokale håndværkere og unikke kunstnere, hvilket har resulteret i et stort udvalg af produkter vi er enormt stolte af, der ikke blot er en del af indretningen, men også bærer et strejf af kultur. Interiør fra LÉ MOSCH - Gør dit hjem unikt

Når du træder ind i vores univers, inviterer vi dig ind i en verden af unikke indretningsmuligheder. Interiøret i dit hjem spiller en afgørende rolle for at skabe et udtryk og den ønskede atmosfære, der passer til din personlige stil. Hos LÉ MOSCH har vi et omfattende udvalg af boliginteriør, der giver dig muligheden for at udforske og vælge de elementer, der bedst afspejler din stil. Med det rette interiør kan du tilføje personlighed og hygge ganske simpelt. Tilføj et par farverige puder til din sofa, eller brug en puf som en ekstra hyggelig siddeplads, skab liv i rummet med et farverigt og blødt gulvtæppe. Disse detaljer kan anvendes på mange forskellige måder, og vi opfordrer dig til at udfolde din kreativitet fuldt ud - det er netop sådan, du kan skabe et hjem, der er helt unikt og specielt for dig. 


Levering

 

Når du handler hos os, sikrer vi altid, at dine interiør køb, når direkte til din dør. Alternativt tilbyder vi også muligheden for, at du selv kan afhente dine varer et andet sted, som du selv vælger. Når du handler for 299 kr. eller mere får du gratis fragt. Flere oplysninger kan du finde i vores handelsbetingelser. Vi stræber efter at gøre handelsprocessen så nem som muligt for dig og du er også mere end velkommen til at besøge vores showroom i Varde, for at opleve vores udvalg af interiørprodukter på egen hånd. 


Instagram