SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Natursten og Krystaller

Hos Le Mosch har vi et stort og omfattende udvalg af nøgleringe og interiør, der er beriget med skønheden fra vores smukke natursten og krystaller. Vores interiør i krystaller og natursten kan være med til at tilføje et farverigt touch til hverdagen. I vores udvalg finder du en bred vifte af forskellige natursten og krystaller, der har hver sine unikke farver, mønstre og energier.

Natursten og Krystaller

Se andre styles:

Nøgleringe i natursten og krystaller

Hos Le Mosch har vi et stort udvalg af nøgleringe i både natursten og krystaller, der er designet med opmærksomhed på de små detaljer. Vores udvalg af nøgleringe byder på et væld af farver og former, hvilket giver dig muligheden for, at vælge netop den nøglering, der passer bedst til din personlige stil og præferencer. Alle vores nøgleringe er skabt med hver deres formål, så vælg den nøglering med den krystal, som passer til dig og din energi. I vores udvalg finder du alt fra håbets nøglering til nøgleringe i kærlighedens tegn. 

Krystaller og deres betydning

Krystaller har en lang historie med at være anvendt til både spirituelle samt praktiske formål. Gennem årtusinder har mennesker over hele verden beundret og brugt krystaller til en række formål, lige fra ritualer og ceremonier til daglig meditation og helbredelse. Deres unikke skønhed og energi gør dem derfor til mere end bare smykker og dekorationer. På et spirituelt niveau betragtes krystaller som forbindelser til jordens energi og universets kraft. Mange kulturer har tillagt krystaller en symbolsk betydning, der repræsenterer alt fra kærlighed, fred til håb og visdom. 

Dekoration med krystaller og natursten i hjemmet

Har din indretning brug for et ekstra touch af farve? Så se her vores udvalg af smukke æg i natursten og krystaller. Med vores krystalæg, der måler 3x2 cm., kan du nemt og elegant sætte farve på dit interiør. Vores krystal æg kan hænge fremme året rundt, og kan med fordel hænges på en gren, kubusstage eller et tredje sted. Vær blot opmærksom på at hvert æg er unikt i sig selv, og derfor kan man godt modtage æg, som ikke er 100% magen til hinanden. 

 

Instagram