Perle spænder

Fine perlespænder i massere af forskellige farver og modeller. Bestil 5 perlespænder (gælder ikke crystal) og få 50% i rabat med koden 5fiduser100 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Perlespænder er sæsonens største trend

Det har i en længere periode været uundgåeligt at komme uden om accessoires til håret, og trenden bliver ved. Perlespænder er en vildt in lige nu.

De hvide og cremefarvede perlespænder har været på markedet noget tid, men nu kan du få spænderne i mange farver. Vi har håndplukket et stort udvalg i forskellige modeller og farver, så du kan finde lige dem, der passer til dit look.

Når du bruger perlespænder i håret, slår du to fluer med et smæk. De smukke spænder hjælper dig med at sætte den frisure, du ønsker, og samtidigt tilfører de det lille ekstra til dit outfit.

Her kan du læse lidt om vores forskellige designs og farver samt få tips og inspiration til at bruge perlespænder.

Perle spænder i mange farver

Perle spænder udvider dine muligheder for at sætte håret på nye måder. Du kan for eksempel få et spænde med perler i blå eller gule nuancer, ja faktisk kan du vælge mellem et væld af regnbuens farver.

Vi har udvalgt de nuancer, som matcher moden lige nu. Du kan derfor for eksempel finde perle spænder i farver som rosa, grøn, grå, bordeaux, lavendel og champagne.

Du kan vælge at lave et outfit helt i en farve med matchende perle spænder eller, du kan mikse de farver, du kan lide.

Er du til store eller små spænder med perler?

Vi har valgt at få lavet perle spænder i forskellige designs. Nogle er i den traditionelle hårspænde-facon, og andre firkantede. Der er spænder besat med perler i samme størrelse, og spænder med perler i forskellig størrelse sat i et smukt mønster.

De forskellige designs kan også fås i forskellige størrelser, så du for eksempel kan pynte håret med samme model i en almindelig og en oversize størrelse.

Er du mere til det helt enkle, så tag et kig på vores hårnåle med perler. En helt anden mulighed er vores hårnåle, - spænder og -klemmer med forskellige glitrende similisten.

Der er ikke nogen regler – du vælger bare dem, du bedst kan lide, og så er det bare at slå dig løs med alle de flotte farver 😊

Et spænde med perler til en klassisk stil

Nogle af vores mest populære hårspænder med perler er modellerne i de klassiske hvide og cremefarvede nuancer. Det forstår vi godt, for de enkle spænder kan matches med alt.

De er fine til en lille sort kjole og et par stiletter, men de kan også bruge til hverdag. De løfter virkelig et casual outfit med jeans, sneakers og en T-shirt.

Prisen på vores hårspænder med perler er god, så du har råd til at shoppe flere spænder. Kig også efter mærkatet ”Fem fiduser for 100”. Her får du virkeligt meget for pengene fra vores restlager af farver og modeller.

Find spænder med perler til din store dag

Skal du giftes, og leder du efter den helt rigtige pynt til håret?

Vores perlespænder i hvid samt forskellige cremefarvede, rosa og champagne nuancer passer perfekt til den hvide kjole.

De er nemme at sætte i håret og supplerer en flot håropsætning rigtigt godt. Er du til det mere naturlige look uden for mange krummelurer, kan et par hårnåle med perler løfte din frisure på en smuk og enkel måde.

Se vores store udvalg af forskellige farver og modeller her på siden.

Perlespænder fungerer godt med en hårbøjle

Vi kan næsten ikke få nok af at pynte os, og nogle gange går der nok lidt juletræ i den. Men vores perlespænder fungerer altså rigtigt godt sammen med vores fine hårbøjler.

Du kan gå den klassiske vej og vælge perlespænder og hårbøjle i de samme nuancer, eller du kan være lidt vildere og sætte lige det sammen, som du kan lide.

Både perlespænder og hårbøjle er særligt god til den der periode, hvor du vokser håret fra kort til langt. Eller blot til en dag, hvor håret ikke vil, som du vil. Det er også genialt til at kaste lidt feminint glimmer over en kort frisure.

Sig hej til verden!

Få håret væk fra ansigtet med de flotte perlespænder, så du lige pludselig kan se verden omkring dig 😊

Udover de rent praktiske fordele ved perlespænderne, så kan de lige som smykker være med til at fremhæve dine bedste træk.

Perlespænderne løfter håret væk fra dit ansigt, samtidigt med at det holder styr på håret. Lige som damerne i gamle dage brugte hatte, giver de fine perlespænder lige den finish, som sætter prikken over i’et.

Når du vælger at bruge spænderne til at løfte et par hårlokker væk i den ene side, kan du på den måde sætte fokus på dine øreringe. Her kan du lege med farverne, så de enten matcher eller skaber kontrast til hinanden.

Det er lidt lige som med bland-selv-slik. Du kan mixe og matche lige de farver, som du kan lide. Det er dejligt at have et udvalg af forskellige slags, så du kan skabe de frisurer og outfits, du har lyst til.

 

En romantisk stil med hårbånd og perlespænder

Den romantiske stil kan også være dejlig på en smuk sommerdag, og her er perlespænderne oplagte at kombinere med et hårbånd. Vi har håndplukket de hårbånd, som vi er allermest vilde med. Dem kan du se her på siden.

Et smukt og blødt hårbånd i en fin rosa farve kombineret med et par rosa perlespænder vil spille fint sammen med din sommerkjole.

Er du til et mere råt look med denim og skind, kan perlespænderne bløde dit look op. De tilføjer feminin elegance.

Hold styr på håret med stil

Er du mest til at smide håret i en hestehale eller knold? Det kender vi alt for godt. Vi har et stort udvalg af forskellige hårelastikker og scrunchies, som du kan udforske.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan supplere med perlespænder. De fine spænder er perfekte til at shine en klassisk knold eller hestehale op. Samtidigt holder de styr på de lokker, der måske har en tendens til at glide ud i løbet af dagen.

Perlespænder er også uundværlige i den periode, hvor du gror dit pandehår ud fra kort til langt. Så slipper du for at få pandehår i øjnene hvert øjeblik. Er du mere til hårbøjler, så tjek lige vores store udvalg!

Perlespænder til konfimanden

Konfirmationsdagen er en meget stor dag for enhver pige. Kjolen eller outfittet skal være helt rigtigt, og her kan perlespænderne være med til at løfte hele looket.

Når først tøjet er fundet, kan den kommende konfirmand vælge sig de perlespænder, som hun ønsker sig til dagens frisure.

Er hun mere til hårbøjler eller hårbånd, kan hun dykke ned i vores flotte udvalg. Du finder selvfølgelig også et lækkert udvalg af smykker til den store dag. Måske det også bliver til en ekstra konfirmationsgave?

Undgå at håret glider ud af din hestehale

Der er ikke noget værre end, når håret glider ud af hestehalen eller knolden, fordi det lige præcis ikke er langt nok. Her bruger vi hos LÈ MOSCH selv perlespænderne eller vores hårnåle med perler til at holde styr på lokkerne.

Det er hurtigt og nemt, når det skal gå stærkt om morgenen, og samtidigt ser det godt ud.

Vi kan godt afsløre, at vi alle har et stort udvalg af spænder med perler derhjemme. De redder enhver hårdag – god som dårlig!

Kast glans over dit hår med hårnåle med perler

Bliver de moderne perlespænder for store til dig, har vi også designet hårnåle med perler. Dem finder du også i de samme farver som spænderne, så du har de samme muligheder for style dit hår.

Mange af vores kunder køber også alle modellerne i samme farve, så man kan kombinere spænder og hårnåle i de samme nuancer.

Flotte perlespænder til børn

Piger i alle aldre har forelsket sig i trenden med perlespænder, og det forstår vi godt. De fine hårspænder er både praktiske til at holde styr på de helt små pigers lokker, samtidigt med at de passer til udvalget af kjoler.

De lidt større skolepiger bruger også gerne perlespænder til frisuren, og de går da også lige godt til så vel sneakers og jeans som en sommerkjole.

Perle spænder redder din dårlige hårdag

Her hos LÈ MOSCH  kender vi alt for godt til travle perioder, hvor tiden er knap. Så er det dejligt at kunne dykke ned i et udvalg af lækre accessories til håret.

Vores perle spænder redder dårlige hårdage, holder håret væk fra ansigtet og sætter prikken over i’et på dit outfit. Samtidigt er spænderne hurtige og nemme at få sat i håret. Du kan også kombinere dem på kryds og tværs af modeller og farver, så du får lige det udtryk, du vil have.

Spænder der holder på håret!

Vi har testet vores perlespænder, så vi er sikre på, at de holder godt på håret. Her hos LÈ MOSCH har vi alle sammen forskellige hårtyper, men spænderne sidder lige godt i alles frisurer.

Der er ikke noget med, at spænderne langsomt glider i løbet af dagen, så håret gradvist falder ud. Selvom du ryster med hovedet, så har spænderne godt fat om håret.

Perlespænderne og -nålene holder altså godt på frisuren hele dagen, så du ikke skal bruge energi på løse spænder.

Billige hårspænder med perler

Når vi udvælger produkter til LÈ MOSCH , prioriterer vi altid gode priser til dig, så du kan shoppe rundt i vores forskellige kategorier. Er du på udkig efter virkeligt billige hårspænder, så kig efter mærket ”Femfiduserfor100”. Her får du virkeligt meget for pengene på flotte trendy perlespænder. Vi har blot sat dem ned, da det er restvarer af det parti.

I vores bazar finder du mange andre lækre varer som for eksempel hårbøjler til super skarpe priser. God fornøjelse!

 

Find den perfekte gave til din veninde eller værtinde

Står du og mangler gaven til din veninde, søster, eller en anden særlig kvinde i dit liv, så prøv at give nogle lækre accessories fra vores store udvalg. Perlespænderne og vores anden hårpynt findes i mange designs, og du vil altid kunne finde noget, der passer i stil, farve og print til din veninde - eller til dig selv! Du har måske også selv fortjent en gave?

Leder du efter en værtindegave, og er du typen der gerne vil give andet end blomster, så ligger vores perlespænder, hårbånd og hårpynt til voksne og unge i et godt prisleje til værtindegaven. De slår ikke bunden ud af dit budget, og denne gave kan værtinden bruge igen og igen.

Vi håber du bliver inspireret, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du mangler råd og vejledning.

Hvordan styler du dine perlespænder?

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for brugen af vores perlespænder. Vi har sørget for et stort udvalg af perlespænder i forskellige farver og designs. Du skal bare vælge dem, du kan lide!

Du får de bedste tips til at bruge perlespænderne herunder fra alle os hos LÈ MOSCH.

Brug vores perlespænder med pynt til festlige lejligheder med opsat hår for at få det helt perfekte og elegante look. Måske skal du snart til bryllup, rund fødselsdag eller en anden stor fest. Spænderne er også smukke til en frisure med løst hår, hvor du bare bruger spænderne til at fæstne enkelte totter. Enkelt og smukt!

Hårspænderne er også uundværlige til dit hverdagslook med en afslappet chunky strik, et par mom jeans og sneakers eller sandaler. De er perfekte, når man ikke lige gider at bruge for meget tid på sætte håret inden skole eller arbejde. Spænderne er også din redning, hvis du er sent på den eller har en dårlig hårdag.

Er du typen, der altid går med det sikre valg og ender op i den sorte kjole eller den hvide skjorte, men alligevel gerne vil pifte dit look lidt op? Så kan spænder med perler gøre hele forskellen, da det giver lidt mere kant til din enkle stil.

Vi håber, at du bliver glad for dine perlespænder!

Levering af hårbøjler

LÈ MOSCH  tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "Leverings-, retur og handelsbetingelser".

All rights served © LÉ MOSCH 2020

Kurven er tom