SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Tina

Tina anbefaler

Luna snake ørering i forgyldt - (1 stk)
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 400,00

Læg i kurv

Luna snake ørering i forgyldt - (1 stk)

Varenr.: 2930733 | GTIN 5714441145576
100,00 DKK

Gylden ørering med flad lang snake kæde vedhæng - øreringen er vandfast. OBS: prisen er for 1 stk., og ikke et par. Læs mere nedenfor.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Luna snake ørering i forgyldt - (1 stk)

 

Fremhæv din stil med vores udvalg af smukke vandfaste øreringe, der tilføjer det sidste touch til dit look. Uanset om du foretrækker små eller store øreringe, har vi noget for enhver smag! Og du kan nøjes med at købe enkelt stk øreringe.

Vores fine ørering med flad snake vedhæng er cool på en diskret måde. Øreringen er perfekt både til hverdag og festlige lejligheder og kan bæres flere steder i øret, hvilket giver dig friheden til at eksperimentere med din stil. Prøv at flytte den op langs ørets kant for et unikt udtryk, hvis du har flere ørepiercinger. Bland den med andre øreringe fra vores kollektion for at skabe din egen personlige stil.

Øreringene sælges enkeltvis, så du kan sammensætte præcis den kombination og det antal, der passer til dig. Ringen måler cirka 13 mm i diameter, mens vedhænget har en højde på cirka 60 mm.

Udført i høj kvalitet forgyldt rustfrit stål, som sikrer disse øreringe ikke kun har et elegant udseende, men også en holdbarhed og komfort hele dagen. Gør din stil unik med vores fine Luna snake ørering i forgyldt - (1 stk)!

Øreringe sætter ofte prikken over i'et i dit outfit, og det kan være både små og store øreringe. Vi elsker begge dele!

Hvis du er mest til små øreringe så har vi noget for dig HER

Materiale: forgyldt rustfrit stål. PVD forgyldning i god kvalitet som gør dem vandfaste.


Del denne vare:

Instagram