KÆMPE MEGA BAZAR // 4 FOR 150 KR.
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Tørklæder

Her er vores smukke tørklæder i lækkert blødt silke/bomuld. Tørklæderne er fra alle verdens lande og der er kun meget få stk af hver.

Tørklæder

Læs mere om vores tørklæder

Man har altid brug for et tørklæde. De er fantastiske til de kølige dage hvor du har brug for lidt ekstra for at holde varmen, og de er fantastiske hvis du vil tilføre lidt ekstra til dit outfit. Tørklæderne hos LÉ MOSCH er produceret i det lækreste blødeste bomuld, med broderede kanter. Nogle er endda håndbroderet hos vores dygtige skrædder i Indonesien - Aris.

Vores tørklæder kan bruges til næsten alt. Jeans, frakker, skjorter, kjoler og meget meget mere. De kan dresse et outfit både op og ned. Den enkle t-shirt bliver lidt mere stilfuld med et tørklæde, og kjolen eller de pæne bukser får et lidt mere afslappet look hvis du tager et tørklæde på til. I forhold til måden at binde tørklædet på, er der også næsten uendelige muligheder. Bind det normalt om halsen for dejlig varme og et afslappet look, eller bind det løst, sno det rundt, lad noget af det hænge, for et mere stilet og tjekket udtryk. 

Tørklæderne kan også styles super fint sammen med de smukke kimonoer du også kan finde her hos LÉ MOSCH.

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

Instagram