SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Tørklæder

Her finder du vores smukke tørklæder i lækkert blødt silke eller bomuld.

 

 

Vores udvalg af tørklæder stammer fra en mangfoldighed af forskellige lande, og vi bestræber os på at tilbyde en begrænset mængde af hvert tørklæde, der er nøje udvalgt.

Tørklæder

Læs mere om vores tørklæder her 

Et tørklæde er et en uundværlig accessory. Det er fantastisk til kølige dage, hvor du har brug for lidt ekstra varme, eller bare vil tilføje lidt ekstra til dit outfit.

Vores sortiment er nøje udvalgt og spænder bredt fra bomulds tørklæde og riflede tørklæder til vores fine unika tørklæder og farvede tørklæder fra Marokko. Mange af tørklæderne har de fineste detaljer med broderede kanter, nogle af tørklæderne er håndbroderet hos vores dygtige skrædder i Indonesien - Aris. Vi vil give vores kunder mulighed for at opleve det unikke i alle tørklæder. 


Tørklæder der kan bruges til alt

Vores tørklæder kan bruges til næsten alt - jeans, frakker, skjorter, kjoler og meget mere. De kan dress et outfit både op og ned. En simpel t-shirt får et stilfuldt løft med et tørklæde, og en kjole eller et par pæne bukser får et mere afslappet look ved blot at tilføje et tørklæde. Der er næsten uendelige muligheder for at binde tørklæderne på - om halsen for varme og afslappet elegance eller bind det løst, sno det rundt, lad noget af det hænge, mulighederne er mange for at pifte outfittet op.


Tørklæderne kan også matches smukt med vores skønne kimonoer, som du også kan finde hos LÉ MOSCH


Levering

Vi tilbyder altid levering til dørene, men hvis du foretrækker at hente dine varer et andet sted, giver vi dig også den mulighed. Vi tilbyder fri fragt når du har handlet for 299 kr. eller kan du kan finde yderligere information lige her. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig, du er også meget velkommen til at besøge os i vores showroom.

Instagram