SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Her er dine silkebløde efterårsfavoritter 😍

Dato: 30 / 09 / 2021

Vidste du, at vi har mange unikke produkter på shoppen?

Det er produkter, der er lavet af vintage sarier fra Indien. Sari betyder "af guld" på sanskrit. Sarien er et 1 m. bredt og 5-6 m. langt stykke stof af bomuld eller silke, som har været båret af indiske kvinder.

Vi har efterhånden opbygget et netværk af skræddere i Indien, som indkøber brugte sarier og syer dem om til vores forskellige items.

Genbrug er to meget forskellige ting:

Det hedder downcycling, når man destruerer et eksisterende (og ofte udmærket) produkt, for at skabe et nyt af råmaterialet.

Upcycling er, når man forbedrer et eksisterende produkt, og begrænser brugen af råvarer og energi i processen. Det er det, vi gør med vores sari-syede produkter.

Men når vi upcycler de brugte sarier til kimonoer, er der jo altid stofrester, og disse får vi syet til skuldertasker, tørklæder, makeup punge, toilettasker, og hvad vi ellers kan finde på.

En ekstra bonus ved vores upcyclede produkter er, at der højst findes en enkelt eller to af hver. Kimonoen på billedet ovenfor er vores Minju kimono. Der findes kun to stk. i hele verden 💙

Jeg ELSKER hver og en af deres unikke udtryk 🍬

FIND ALLE VORE UPCYCLEDE ITEMS HER

Instagram