SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Pearlina Hårbøjle med Hvide Perler fra le mosch
Camilla

Camilla anbefaler

Pearlina Hårbøjle med Hvide Perler fra le mosch

Pearlina Hårbøjle med Hvide Perler
DKK 180,00

Pris i alt:
DKK 490,00

Læg i kurv

Pearlina Hårbøjle med Hvide Perler

Varenr.: 2947521 | GTIN 05714441000066
180,00 DKK

Sød og smuk hårbøjle med hvide perler. - 4 cm. bred.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Pearlina Hårbøjle med Hvide Perler

Virkelig fin og iøjnefaldende hårbøjle med perler i forskellige størrelser. Den er virkelig flot og fuldstændig fantastisk! Den er ikke så fyldig og høj som flere af vores andre pyntede hårbøjler. Den er mere diskret og klassisk, uden at den overhovedet forsvinder. Den er til dig der gerne vil have en skøn hårbøjle uden at hårbøjlen stjæler hele billedet. 

Selve bøjlen er indvendigt beklædt med stof, så den ikke glider. Uden på sidder perler i forskellige størrelser. De mindste perler sidder på gyldne pinde og gyldne pailetter, så hårbøjlen har lidt shine. Pearlina Hårbøjle med Hvide Perler er HELT perfekt som toppen på et fest-look, eller hvis der skal noget ekstra til i hverdagen. Og det skal der jo nogen gange! Den er så fin og lidt ekstravagant. 

Trenden med pyntede hårbøjler kan vi ikke komme uden om, og denne hårbøjle falder lige ned i den trend. Derudover er perler bare altid en klassiker! Vi elsker ihvertfald  hårbøjler med det der ekstra, og vi synes de er super cool både til hverdag og til fest. De her håndlavede skønheder er ikke snorlige men SÅ fine og fremstår med små forskelligheder, som er en del af charmen. 

 

 

 


Del denne vare:

Instagram