Ensfarvede hårbøjler

Smukke ensfarvede hårbøjler. Vi opdaterer hele tiden med nye farver. Strammer hårbøjlen? Så se videoen i bunden af siden.

Læs mere om de ensfarvede hårbøjler

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor dyd ud af at finde de helt rigtige farver og mønstre så lige netop DU kan opnå det helt perfekte look. Ikke alle er til det spraglede look med mange farver og mønstre, og lige netop derfor har vi også ensfarvede hårbøjler.

De ensfarvede hårbøjler findes i både klare farver og mere douchede afdæmpede nuancer. De er lavet i forskellige typer af materialer og forskellige typer struktur, som giver farverne både dybde og spil. Du kan finde ensfarvede hårbøjler i bl.a. blonde, plissé, modal med silkelook og velour. 

Hvordan kan jeg bruge hårbøjlerne?

Brug hårbøjlerne til både festlige lejligheder og i hverdagen. Du kan skabe mange forskellige looks som varieres med løst hår, opsat hår og delvist opsat hår. Det er kun fantasien der sætter grænser. Hvis du har valgt en ensfarvet hårbøjle men gerne vil tilføre en lille smule spræl, kan du tjekke alle vores spændende farvede øreringe ud. Kombinationsmulighederne er uendelige.

Med en ensfarvet hårbøjle kan du skabe dit eget helt personlige look til bryllupsfesten, studenterfesten eller andre festlige lejligheder. Sæt håret op på en klassisk måde og tag hårbøjlen på. Så har du et pænt og stilrent look, eller leg lidt med en mere tilfældig opsætning og dermed et mere afslappet udtryk. Hårbøjlen vil i alle tilfælde gøre dig ekstra feminin og udtrykke din stil. 

Hårbøjlerne er også helt fantastiske til dit hverdagslook, hvad enten du foretrækker en chunky strik, kjoler, jeans eller en skjorte. Der er nærmest ingen grænser. Det er dig der bestemmer. Alle vores hårbøjler kan være den perfekte redning hvis du har travlt eller hvis du har en dårlig hårdag. Eller hvis du ikke lige gider at sætte håret inden du skal i skole eller på arbejde.

Husk endelig også at hårbøjlen er din bedste ven på festivalen. Fedtet hår, der bare sidder i en knold og ser trist ud, bliver let piftet op med en skøn hårbøjle, og du er hurtigt klar til at være lækker og nyde en ny dag på festivalpladsen. 

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser". 

 

Udvidelse af hårbøjlen sker på eget ansvar!

COPYRIGHT LÉ MOSCH denmark 2019 ®

Kurven er tom