Ensfarvede hårbøjler

Smukke ensfarvede hårbøjler. Vi opdaterer hele tiden med nye farver. Strammer hårbøjlen? Så se videoen i bunden af siden.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hårbøjler til voksne – læs mere her

Hos LÉ MOSCH finder du smukke hårbøjler til voksne, som giver dig et cool look og holder håret væk fra ansigtet. Hos LÉ MOSCH gør vi meget ud af at designe hårbøjler i de seneste nye farver og tendenser, så du altid kan være sikker på at være med på tidens trends. Vi anbefaler mindst én hårbøjle i din samling af accessories, og vi har et stort udvalg i forskellige designs, print og farver.

Du kan mikse og matche dine hårbøjler med din garderobe og dresse dit outfit op eller ned.

En hårbøjle, eller flere, sætter bogstavelig talt kronen på værket, og er efter vores mening et must, som kan redde dig og dit look mange gange!

Vores hårbøjler passer til alle hoveder

Har du forsøgt dig med hårbånd, og synes du, at det er besværligt? Sidder de ikke rigtigt, eller falder de af dit hoved? Så skal du prøve vores hårbøjler til voksne. Hos LÉ MOSCH laver vi hårbøjler, der ligner hårbånd, når du har dem på. De sidder virkelig godt og glider ikke af, som hårbånd kan gøre.

Du får altså det populære hårbånds-look, men det er meget mindre besværligt at tage på. Samtidigt, og måske vigtigst, så er det meget nemmere at have på, da der ikke er noget, der glider rundt.

Så hvis du ikke har prøvet vores hårbøjler endnu, så er det bare med at springe på trenden. Lige meget hvilken anledning kan vi hjælpe dig med en hårbøjle til at fuldende dit outfit.

Du kan tilpasse vores hårbøjler

Der er ikke noget værre end en hårbøjle, der strammer bag ørerne! Derfor får vi produceret alle vores hårbøjler i en type plastic, der er let bøjelig og derfor kan tilpasses til alle hoveder.  Hårbøjlen er naturligvis beklædt med stof hele vejen rundt, så det er blødt mod huden.

Hvis du synes, at din hårbøjle strammer første gang, du prøver den, så tilpasser du den bare. Du tager ved i enderne af hårbøjlen og bøjer dem ud ad nogle gange med nogle stille og rolige træk. Det udvider hårbøjlen. Det kan du så gøre, ind til du synes, den passer dig, som du vil have den. Vær forsigtig og prøv dig frem.

Alle vores hårbøjler passer også til børn

Hårbøjler til voksne fra LÉ MOSCH kan også bruges til børn fra cirka to år, da de kan tilpasses det enkelte hoved. Se hvordan i afsnittet ovenover.

Vi oplever, at små piger også ønsker sig de fine hårbøjler. Mange af vores kunder bestiller anden gang ved os, da deres døtre låner hårbøjler fra mors samling. Det er også hyggeligt, men måske skal lillepigen have sine egne hårbøjler i yndlingsfarverne?

Du kan se vores store udvalg herover. Måske skal der også et perlespænde eller en lækker hårelastik med til datteren?

Billige hårbøjler i en god kvalitet

Det er naturligvis vigtigt for os hos LÉ MOSCH, at vores hårbøjler er af en god kvalitet, der holder. Men samtidigt har det også vores fokus, at du kan handle til en god pris og finde billige hårbøjler. Vores hårbøjler på shoppen er sat prismæssigt, så du har mulighed for at shoppe flere, og leder du efter virkeligt billige hårbøjler, så kan du med fordel kigge i vores bazar her på siden.

Her finder du ikke kun billige hårbøjler, som er sat ned, fordi de er de sidste, vi har på lager af det design. Du finder også hårspænder, elastikker, smykker og andet godt til rigtigt gode priser.

Du kan vælge mellem flere forskellige designs

Kvalitet og detaljer er i fokus, når vi fremstiller vores designs på hårbøjler. Vores klassiske hårbøjler er for eksempel med ”knude” eller snoning på toppen. Det kan også være med flet i siden eller hårbøjler med sløjfer. Sidstnævnte er især populære til de små piger.

Vi har også helt flade hårbøjer, hvis du ikke er til så meget volumen.

Når vi designer hårbøjler, bruger vi forskellige flotte stoffer som velour, bomuld, polyester og blonder. De mange forskellige slags hårbøjler gør, at du altid kan finde en, der matcher dit outfit.

Prisen er også til, at du har råd til flere. Vi tilbyder billige hårbøjler af en lækker kvalitet, og er du ude efter et røverkøb, så husk at tjekke vores bazar ud!

Hårbøjler til voksne i lige din yndlingsfarve

Lige meget om din garderobe er sort som natten, eller om det er et kludetæppe af alle verdens farver, så kan du finde en hårbøjle hos os, der matcher.

Vi er vilde med farver og mønstermix, og vi følger hele tiden med i modens tendenser. Derfor finder du farver som: karry, gul, rosa, lyserød, lyseblå, blå, pink, sort, grøn, vinrød, mørkerød, grå, mørkeblå og så videre. Ja, det er kun fantasien, der sætter grænser.

Sæt lidt kulør på din minimalistiske sorte kjole med en flot gul hårbøjle eller en med et smukt indisk inspireret mønster. Hårbøjlerne er også geniale til at peppe din hverdagsuniform op med. Du kan være modig med printet på din hårbøjle og sætte det sammen med et par klassiske sorte jeans og en hvid T-shirt. Så tilsætter du et iøjnefaldende frisk pust til din klassiske stil.

Omvendt kan du samle et farverigt sæt tøj ved at tilføre ensfarvede accessories. Kig for eksempel på vores enkle Nelli hårbøjle i den lækre grå farve ”mouse”. Den er oplagt at kombinere med for eksempel en grå skindtaske og et par fede grå sneakers. Så kan resten af outfittet godt være skriggrønt, når bare du har ro på detaljerne.

Hårbøjler med pynt er prikken over i’et

Vi kender det godt. De der dage, hvor man bare har lyst til at skrue op for det hele. Mere topping på morgengrøden, mere volumen på yndlingssangen og mere bling i håret!

Derfor har vi designet et stort udvalg af hårbøjler med pynt, og der er noget både til dig, der kan lide det minimalistiske, og til dig, der ikke kan få nok glitter.

Vi har hårbøjler med perler, som næsten ligner små diademer. Og vi har mere smalle hårbøjler med smukke sten i forskellige farvekombinationer.

Der er hårbøjler med forskellige slags flet og snoninger, der på enkel og grafisk vis giver noget ekstra til dit udtryk.

Du kan altså dresse dit valg af tøj op eller ned med din samling af hårbøjler med pynt. Vi har hårbøjler til en ”pæn dag” på kontoret, og vi har hårbøjler til den store fest eller en tur i byen med veninderne.

Miks og match hårbøjler med de smukkeste print

Vi elsker mønstermix hos LÈ MOSCH! Derfor finder du både blomster, striber, camouflage, dyreprint og prikker på vores hårbøjler. Lige så stilrent det er med et nedtonet outfit i støvede rosa og grå nuancer, lige så fedt er det med en turkis kimono med en lækker hårbøjle i leopardprint og et par store hoops i ørerne.

Er du til det fine og feminine, vil du elske vores forskellige typer af blomsterprint, som dufter af romantik og sommer.

Har du lyst til et mere råt udtryk, vil du sikkert synes om vores hårbøjle med snake-print eller vores populære camouflage hårbøjle. Hårbøjlerne med andre dyreprint er også altid en sikker vinder, ligesom hårbøjlerne med klassiske striber og prikker.

Vi har både hårbøjler i skønne klare farver og douchede afdæmpede nuancer. Udforsk gerne vores lille univers af lækre håndplukkede accesories! 

Farvel til fimrehår!

En ting er, at hårbøjler virkelig gør det der lille ekstra for dit look både til hverdag og fest. En anden ting er, at det er vildt praktisk!

Har du for eksempel også små fimrehår, som ikke vil lægge sig ned, selvom du bruger diverse hårplejeprodukter? Det er faktisk en af grundene til, at vi lavede hårbøjlerne til at starte med.

Vi havde simpelthen de vildeste fimrehår efter vores graviditeter, og vi var så trætte af det! Hårbøjlen fjerner dem godt nok ikke permanent, men den får effektivt lagt fimrehårene ned.

Så ligner man da igen én der har styr på sit hår!

Ingen pandehår i øjnene!

Hårbøjler til voksne er selvfølgelig også bare uundværlige i den der periode, hvor du gror dit pandehår ud fra kort til langt. Så slipper du for at få pandehår i øjnene hvert øjeblik eller stå og fedte rundt med et væld af hårnåle og lak hver morgen. Samtidigt er det nemmere og helt smertefrit at tage hårbøjlen på, modsat hårnåle, hvor man hurtigt kan komme til at trække ubehageligt i hårene.

Derfor elsker vores yngste kunder også hårbøjlerne. De er nemme for små barnehænder at tage af og på selv. Man kan pludselig se verden omkring sig, og mor og far kan se det kære lille ansigt uden ”gardiner” af langt pandehår. Og så er det selvfølgelig bare fedt, hvis man har fået en rosa hårbøjle med pynt, der matcher yndlingskjolen. Eller en i sort, der matcher T-shirten fra yndlings-fodboldholdet!

En hårbøjle rammer dit ansigt ind

Udover de rent praktiske fordele ved hårbøjler til voksne, så kan de lige som smykker være med til at fremhæve dine bedste træk.

Hårbøjlen rammen dit ansigt smukt ind, samtidigt med at det holder styr på håret. Lige som damerne i gamle dage brugte hatte, giver det enkle hårbånd lige den finish, som sætter prikken over i’et.

Vælger du en smuk blå farve, kan du komplimentere dine blå øjne. Du kan også spille på kontrasterne med en gul hårbøjle, der giver modspil til dine blå øjne. Har du smukke brune øjne, har vi et væld af grønne hårbøjler. Men hey, det er lige som bland-selv-slik – du kan vælge lige præcis dine yndlingsfarver – og vores hårbøjler er helt uden sukker 😊

Hvordan styler du dine hårbøjler?

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for brugen af vores hårbøjler til voksne. Vi har sørget for et stort udvalg af billige hårbøjler i mange forskellige farver, designs og print. Du skal bare vælge dem, du kan lide!

Du får de bedste tips til at bruge hårbøjlerne herunder fra alle os hos LÈ MOSCH.

Brug vores hårbøjler med pynt til festlige lejligheder med opsat hår for at få det helt perfekte og elegante look. Måske skal du snart til bryllup, rund fødselsdag eller en anden stor fest. Hårbøjlerne er også smukke til løst hår, uanset hvilken længde håret har. Alt efter dit outfit vil hårbøjlen understrege dit look. Hvis du er korthåret og egentlig ikke har brug for det praktiske ved hårbøjlen, kan den sagtens stadig være en vildt stilet accessory til dit look!

Hårbøjlerne er også uundværlige til dit hverdagslook med en afslappet chunky strik, et par mom jeans og sneakers eller sandaler. De er perfekte, når man ikke lige gider at sætte håret inden skole eller arbejde. Hårbøjlerne er også din redning, hvis du er sent på den eller har en dårlig hårdag. Det kender vi vist allesammen!

Er du typen, der altid går med det sikre valg og ender op i den sorte kjole eller den hvide skjorte, men alligevel gerne vil pifte dit look lidt op? Så kan en hårbøjle med pynt gøre hele forskellen, da det giver lidt mere kant til din enkle stil.

Find den perfekte gave til din veninde eller værtinde

Står du og mangler gaven til din veninde, søster, eller en anden særlig kvinde i dit liv, så prøv at give en hårbøjle eller et hårbånd. Hårbøjlerne og vores anden hårpynt findes i mange designs, og du vil altid kunne finde noget, der passer i stil, farve og print til din veninde - eller til dig selv! Du har måske også selv fortjent en gave?

Leder du efter en værtindegave, og er du typen der gerne vil give andet end blomster, så ligger vores hårbøjler, hårbånd og hårpynt til voksne og unge i et godt prisleje til værtindegaven. De slår ikke bunden ud af dit budget, og denne gave kan værtinden bruge igen og igen.

Vi håber du bliver inspireret, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du mangler råd og vejledning.

Levering af hårbøjler

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "Leverings-, retur og handelsbetingelser".

All rights served © LÉ MOSCH 2020

Kurven er tom