SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Franka Hårklemme i Creme fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Franka Hårklemme i Creme fra le mosch

Franka Hårklemme i Creme
DKK 120,00

Pris i alt:
DKK 620,00

Læg i kurv

Franka Hårklemme i Creme

Varenr.: 2947538 | GTIN 05714441000073
120,00 DKK

Hårklemme med cremefarvet fyldigt stof. Selve hårklemmen måler ca. 12,5 cm.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 
Fås også i disse farver:

Læs mere om Franka Hårklemme i Creme

Super smuk og overdådig hårklemme med cremefarvet fyldigt stof. Selve hårklemmen måler ca. 12,5 cm. og med stoffet måler den ca. 15-16 cm, afhængig af hvordan stoffet sidder. 

Trenden med fyldige stofbeklædte hårklemmer er ikke til at komme udenom, og vi må sige at de er gode at have ved hånden, så du nemt kan lave en hurtig håropsætning, med et ekstra fedt look!

Hårklemmen er fyldig og har en god bredde (ca. 14 cm.) og kan give dig en skøn og fyldig frisure, selv om dit hår måske ikke er så langt og tykt.   

Vi elsker hårklemmer her hos LÉ MOSCH, og vi sætter en ære i at have hårklemmer i den bedste kvalitet. Alle farver er håndplukket og nøje udvalgt, så de passer ind i tidens trends og tendenser. Vi vælger også de farver vi bare godt kan lide, så vi har noget for enhver smag. Franka Hårklemme i Creme er bare een af mange smukke hårklemmer, så husk at tjekke hele vores udvalg ud.

Hvis du leder efter en iøjenfaldende hårklemme så er denne her et rigtig godt bud. Looket er meget aktuelt, og vi spår at den hurtigt bliver udsolgt :)

Du kan bruge Franka Hårklemme i Creme til at holde noget af håret oppe, eller alt håret, afhængig af hvor kraftigt hår du har. Alle vores hårklemmer kan bruges til både hverdage og fest.

 

 


Del denne vare:

Instagram