SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Gerda blonde sløjfe hårspænde i Hvid fra le mosch
Gerda blonde sløjfe hårspænde i Hvid fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Gerda blonde sløjfe hårspænde i Hvid fra le mosch

Gerda blonde sløjfe hårspænde i Hvid
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 355,00

Læg i kurv

Gerda blonde sløjfe hårspænde i Hvid

Varenr.: 2932798 | GTIN 5714441146207
100,00 DKK

Super fint hårspænde med blonde sløjfe - ca. 17-18 cm. i bredden. Selve spændet bagpå måler 7 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Gerda blonde sløjfe hårspænde i Hvid

Blonder er noget af det fineste, og formet som en sløjfe er det bare endnu finere.

Dette her fine og meget klassiske sløjfehårspænde er et af vores nye favoritter!

Vi elsker det her look! Og især hvis man sætter blonde spænderne sammen med en cool rå denim jakke. Det er så fint og feminint og giver et fedt lady-like look samtidig med Gerda blonde sløjfe hårspænde i Hvid har kant.

Selve spændet er et klassisk hårspænde, hvor sløjfen er påsat. Den har en bredde på ca. 17-18 cm. afhængig af den enkelte sløjfe.

Spændet kan rumme en lille hestehale, og alternativt kan den sættes over en elastik - så har du en cool hestehale med lidt mere kant.    

Brug Gerda blonde sløjfe hårspænde i Hvid til både hverdag og fest. Få et fedt 90'er look med en oversize blazer og en t-shirt, sammen med spændet, eller et super feminint udtryk med sløjfen til en fin top. Skal du lige dresses lidt op til et aften-look er spændet helt perfekt.  

 

Alle vores spænder med sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. Personlighed, selvom det er en trend, for det kræver måske lidt mod at sætte en sløjfe i håret! :)

Vores hårspænder med sløjfer er designet med fokus på det lækre look! De forskellige typer stof falder så fint, og er ikke tunge at have på. Sløjfer af en vis størrelse skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en fin sløjfe i håret. Bare du kan samle håret i en hestehale. Spænderne er lette at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, super sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram