SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Getty blonde sløjfe hårspænde i Sort fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Getty blonde sløjfe hårspænde i Sort fra le mosch

Getty blonde sløjfe hårspænde i Sort
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 400,00

Læg i kurv

Getty blonde sløjfe hårspænde i Sort

Varenr.: 2932801 | GTIN 5714441146221
100,00 DKK

Super fint og enkelt hårspænde med blonde sløjfe - ca. 17 cm. i bredden. Selve spændet bagpå måler 8 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 
Fås også i disse farver:

Læs mere om Getty blonde sløjfe hårspænde i Sort

Blonder er noget af det fineste, og formet som en sløjfe er det bare endnu finere.

Denne her klassiske sløjfe er vi meget glade for!

Lad os sige med det samme, at vi elsker det her look! Det er lige os, og meget aktuelt. Det er så fint og feminint og giver et fedt lady-like look.

Selve spændet er et klassisk hårspænde, hvor sløjfen er påsat. Det har en bredde på ca. 17 cm. afhængig af den enkelte sløjfe.

Spændet kan rumme en lille hestehale, og alternativt kan det sættes over en elastik.    

Brug Getty blonde sløjfe hårspænde i Sort til både hverdag og fest. Få et fedt 90'er look med en oversize blazer og en t-shirt, sammen med spændet, eller et super feminint udtryk med sløjfen til en fin top. Skal du lige dresses lidt op til et aften-look er spændet helt perfekt.  

 

Alle vores spænder med sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. Personlighed, selvom det er en trend, for det kræver måske lidt mod at sætte en sløjfe i håret! :)

Vores hårspænder med sløjfer er designet med fokus på det lækre look! De forskellige typer stof falder så fint, og er ikke tunge at have på. Sløjfer af en vis størrelse skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en fin sløjfe i håret. Bare du kan samle håret i en hestehale. Spænderne er lette at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, super sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram