KÆMPE MEGA BAZAR // 4 FOR 150 KR.
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Camilla

Camilla anbefaler

Heaven hårklemme i Dusty Glitter Brun
DKK 120,00

Pris i alt:
DKK 820,00

Læg i kurv

Heaven hårklemme i Dusty Glitter Brun

Varenr.: 2461711 | GTIN 5714441093792
120,00 DKK

Spændet måler 8 cm.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor dyd af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed i stemmen nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje valgt så de passer ind i tiden trend. Heaven hårklemme i Dusty Glitter Brun er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade af små glimmer nuancer.

Brug Heaven hårklemme i Dusty Glitter Brun til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Heaven hårklemme i Dusty Glitter Brun så håret pjusker, og hurtigt har du den fienste sommer frisurer. 

Heaven hårklemme i Dusty Glitter Brun er i mange smukke farver og modeller, så du kan finde lige præcis den spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til det sæt tøj du har på.

Her kan du se hvordan du kan bruge hår klemmerne:


Del denne vare:

Instagram