SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

FIN OG KLASSISK sunny SPÆNDE TIL HÅRET FRA lemosch le mosch

Sunny Hårklemme - Glitter rød

Varenr.: 1362672 | GTIN 5714441003890
100,00 DKK40,00 DKK

Hårklemmen måler 6 cm.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor ære af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje udvalgt så de passer ind i tiden trend. Sunny Hårklemme - Glitter rød er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade med små glimmer nuancer.

I stedet for elastikker, så er det en god ide at bruge klemmer. Elastikker slider på håret og gør at håret knækker. Med disse hårklemmer, kan du lave adskillige andre frisurer, så håret bliver ved med at vokse sig sundt og glat uden at knække.

Brug Sunny Hårklemme - Glitter rød til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til et fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Sunny Hårklemme - Glitter rød så håret pjusker, og hurtigt har du den aller fineste sommer frisurer. 

Sunny Hårklemme - Glitter rød er i mange smukke modeller og farver, så du kan finde lige præcis det spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til de outfits du har hjemme i skabet.


Del denne vare:

Instagram