Tøj & Kimonoer

Her finder du vores smukke kimonoer samt vores tøj kollektioner. Vi har blandt andet fået syet kimonoer og kjoler i Indonesien og Indien og andet af tøjet er syet i Kina. Kimonoerne fra Indien er opsyet af sareer, både nye og gamle, hvor dem fra Indonesien er syet i det lækreste stof fra netop Indonesien. Bemærk at dem som er syet i indonesien er kraftigere i kvaliteten.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Læs mere om vores kimonoer

Disse helt eksklusive kimonoer er nøje udvalgte. Nogle af kimonoerne er syet af sareer, som indiske kvinder har brugt og senere indleveret til fabrikker, så de kan genanvendes til kimonoen du måske snart står med i hånden. Her kan du finde både en lang kimono og en kort kimono.  

Vi har alle et ansvar, et ansvar for at passe på vores jord, og hvilken anden lejlighed end denne - til at videreføre historien om bæredygtighed!

Der ud over har vi også de lidt kraftigere kimonoer som er opsyet af stof fra Indonesien. Stoffet er nøje udvalgt og derefter opsyet til en smuk kimono der har det smukkeste fald, fordi stoffet er kraftigt og lpækkert.

Processen

Når sareerne udvælges, går de igennem mange mange processer inden vi står med en lille kollektion, her hos LÉ MOSH. Vidste du, at leverandøren starter med at tjekke 500 sareer igennem, for herefter at kassere halvdelen pga. huller, pletter eller generelt ringe stand. Herefter sender han billeder af de resterende sareeer til os, hvorefter vi udvælger ca. 100 stk. Til sidst ender han med at sende ca. 80-90 stk. til os, fordi de øvrige er kasseret, da de ikke lever op til den kvalitet vi ønsker.

Vi kan ikke, med 100% sikkerhed oplyse, hvordan materialesammensætningen er i de forskellige kimonoer, da de netop er helt unikke og baggrunden er ukendt. Men vi kan sige at kimonoerne er 100% nøje udvalgt og at det er 100% blandet materiale. Det kan være 100% silke, blended silk, blandet polyester og bomuld.

Hver og en er unik!

Hver kimono er unik og der findes kun dén ene kimono der ser præcis sådan ud. Vi er vilde med tanken om at et stykke stof er bragt til live igen. Vi håber at du er lige så vild med idéen og at du ønsker at hjælpe os med at bakke vores klode op.

Kimonoerne er lavet i både korte og lange modeller. Den lange model går ned til anklen og måler 140 cm. fra nakken og ned. Den korte model går ned til under knæet og måler 105 cm. fra nakken og ned. 

Styling

Du kan style kimonoerne på en masse måder. De korte kimonoer er meget anvendelige og du kan bruge dem til både hverdag og fest. Hvis du vil lade kimonoen være i fokus, så tag sort tøj på under den. Måske sorte jeans, og en sort blondetop. Kimonoen vil nu fremstå meget stilfuld, - og glem ikke et par hæle, eller måske er du mere til sneakers. Begge dele fungerer.  Du kan også mixe med farver og mønstre, og du kan binde bæltet på kimonoen og tage en skøn varm strik udenover. Top det af med nogle lækre hår accessories!

Den lange kimono er også meget anvendelig, og måske mere til festlige lejligheder end den korte, alt efter hvad din hverdag byder på. De er altid smukke at style med sort, men det er også tilladt at tænke "lag-på-lag" og farve og mønstermix. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Man kan også bare bruge kimonoen som det den er, - en kimono. Tag den med på ferien, og på stranden og i haven om sommeren, uden på din bikini. Den er også lækker at svøbe om sig om morgenen, eller når du træder ud af dit aftenbad. Det giver lige lidt mere luksus i hverdagen, og det kan vi jo allesammen godt lide. 

 

 

All rights served © LÉ MOSCH 2019

Kurven er tom