SPAR op til 80 % HER
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Tøj

Her finder du vores smukke kimonoer samt vores tøj kollektioner. Vi har blandt andet fået syet kimonoer og kjoler i Indonesien og Indien og andet af tøjet er syet i Kina. Kimonoerne fra Indien er opsyet af sareer, både nye og gamle, hvor dem fra Indonesien er syet i det lækreste stof fra netop Indonesien. Bemærk at dem som er syet i indonesien er kraftigere i kvaliteten.

Tøj

Det skønneste udvalg af tøj

Vi er vilde med den farverige boheme-stil, som du også kan se på det store udvalg af farvestrålende kimonoer. Vi leder dog også altid efter lækre kjoler og leggings, som er nemme at bruge til både hverdag og fest ved at dresse op eller ned med smykker og hårpynt.

Her på siden finder du det absolut bedste, som er vores yndlingsstyles, og som vi håber, du også kan lide!

Vores smukke kimonoer er syet af genanvendte indiske sarier i de flotteste mønstre og farver og forskellige længder. De er alle unikke, og der findes kun få af styks i hvert mønster. Vi bruger dem over skjortekjoler med leggings eller til at peppe et par jeans og en t-shirt op med i hverdagen. Du kan læse meget mere om vores kimonoer længere nede.

Vi har også et udvalg af skjorter, kjoler og leggings, som er nemme at style med al vores bling bling til hår, håndled og ører 😊

Vi håber, at du er lige så ellevild med både prints, farver og udtryk på tøjet, som vi er!

Læs mere om vores kimonoer

Vi har nøje udvalgt vores eksklusive kimonoer. Nogle af kimonoerne er syet af sarier, som indiske kvinder har brugt og senere givet videre til skræddere, så de kan genanvendes til kimonoen, du måske snart står med i hånden.

Vi har alle et ansvar, et ansvar for at passe på vores jord, og hvilken anden lejlighed end denne - til at bygge videre på historien om bæredygtighed!

Her kan du finde kimonoer i mange forskellige mønstre, farver og længder. Kvaliteterne er blandet viskose, polyester, silke og bomuld - der er stor forskel hvordan kompositionen i stoffet er, og derfor kan vi heller ikke sige med 100% sikkerhed hvad der er i stoffet. Det er svært at vise farven 100 procent rigtigt på kimonoen, men vi har gjort vores allerbedste for, at den kommer ud på din skærm så tæt på virkeligheden som muligt.

Vi også kimonoer i lidt kraftigere stof fra Indonesien. Stoffet er nøje udvalgt og derefter syet til en flot kimono, der har det smukkeste fald, fordi stoffet er kraftigt og lækkert.

Pleje af din kimono

En kimono er sådan et dejligt og løst stykke tøj, der ikke behøver at blive vasket så ofte som tætsiddende bluser.

Langt oftest vil du kunne nøjes med at hænge kimonoen på en bøjle og lade den luftfriske i garagen eller på tørresnoren, hvis vejret er til det.

Trænger din kimono til en rigtig vask, så skal du huske, at kimonoerne skal håndvaske. De er jo lavet af genanvendte sarier, og mange af stofferne er silkeblandinger. Derfor vasker du den nænsomt med vaskemiddel til finvask/silke. Tør kimonoen hængende på en bøjle. Du kan også lade den ligge på et håndklæde, til det værste vand er væk, og så hænge den op og lufte efterfølgende.

Opbevar din kimono på bøjle i dit skab. Du kan også lade den pynte på en bøjle på en knage i soveværelset, for stofferne er jo så smukke!

Vi vælger ud med omhu

Når sarierne til vores kimonoer udvælges, går de igennem mange, mange processer, inden vi står med en lille kollektion her hos LÉ MOSH. Vidste du, at leverandøren starter med at tjekke 500 sarier igennem, for herefter at kassere halvdelen på grund af huller, pletter eller generelt ringe stand. Herefter sender han billeder af de resterende sarier til os, hvorefter vi udvælger cirka 100 styks, som vi kan lide udtrykket på. Efter endnu en kvalitetskontrol modtager vi typisk 80-90 styks, fordi de øvrige er valgt fra, da de ikke lever op til den kvalitet, vi ønsker.

Vi kan ikke, med 100 procent sikkerhed oplyse, hvordan materialesammensætningen er i de forskellige kimonoer, da de netop er helt unikke. Men vi kan garantere dig, at kimonoerne er 100 procent nøje udvalgt, og at det er 100 procent blandet materiale! Stofferne er typisk sammensat af silke, blended silke, blandet polyester og bomuld.

Hver kimono er unik!

Vi er vilde med tanken om, at et smukt stykke stof er bragt til live igen i en kimono, som du kan være sikker på er helt unik. Der findes ikke to ens! Vi håber, at du er lige så vild med idéen, og at du ønsker at hjælpe os med at gøre verden en lille smule mere bæredygtig ved at fremme genanvendelsen af de smukke sarier.

Kimonoerne er lavet i både korte og lange modeller. Den lange model går ned til anklen og måler 140 centimeter fra nakken og ned. Den korte model går ned til under knæet og måler 105 centimeter fra nakken og ned. 

Det elegante look

Du kan style de korte kimonoer på en masse måder. De er meget anvendelige, og du kan bruge dem til både hverdag og fest. Hvis du vil lade kimonoen være i fokus, så tag sort tøj på under den. Måske sorte jeans, og en sort blondetop. Kimonoen vil nu virkelig træde i karakter. Glem ikke et par hæle, eller måske er du mere til flade ankelstøvler. Begge dele fungerer. 

Sæt håret op med en schrunchie, der matcher i farverne eller lad en smuk hårbøjle holde styr på de løse lokker. Med dette look er du klar til både arbejde såvel som en middag ude i byen.

Kimono til hverdag

Der er flest hverdage i livet, så det er der, vi skal huske at forkæle os selv og være nyde både store og små øjeblikke! Vi elsker de korte kimonoer til det afslappede hverdagslook med jeans og sneakers og en enkel top. Kimonoen sætter kulør på udtrykket og samler det afslappede tøj til et flot look, der fungerer lige så godt på cyklen på vej til arbejde som til personalemøde eller fodbold i haven med ungerne.

Brug smykker og hårpynt til at fremhæve udvalgte farver i kimonoen eller brug blot dine yndlings-basis accessories. Kimonoen kan det hele.

Hold varmen

En kimono er ikke kun til sommerbrug. Vi bruger vores kimonoer, både lange og korte, ud over lækre lune striktrøjer i vinterhalvåret.

Kimonoen er god til at give det ekstra lag, der holder på varmen, når vind og regn rusker udenfor. Samtidigt ser du fantastisk ud! Du behøver altså ikke kun gå i norske striktrøjer, når vinteren sætter ind. Kombiner du bare dine smukke kimonoer med dit lækre vintertøj, og glæd dig over, hvor multifunktionel kimonoen er! Den redder din garderobe i mange situationer.

Bæltet giver flere muligheder

Når du bruger din kimono, kan du vælge at have kimonoens bælte hængende løst. Kommer bæltet i vejen, er det nemt lige at samle enderne bag til og slå en knude.

Du kan selvfølgelig også binde bæltet med en enkelt knude eller en sløjfe foran. Det fremhæver din talje og giver kimonoen et mere formelt udseende som en blazerjakke,

Kimono til fest

Den lange kimono er meget anvendelig og måske endnu mere passende til festlige lejligheder end den korte, alt efter hvad din hverdag byder på. De lange kimonoer er altid smukke at style med sort, men det er også tilladt at tænke "lag-på-lag" og farve og mønstermix. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Tilsæt en fræk blondetop og et par lækre læderleggings, høje hæle  og øreringe, og vupti er du klar til en tur i byen!

Du kan også se vores udvalg af fine skjortekjoler, som kan kombineres med kimonoer for et lækkert boheme-look.

Den lange kimono er også eminent til at løfte udtrykket på en enkelt sort kjole.

Vores yndlingstøj!

Du kan selvfølgelig også bare bruge kimonoen som det, den er - en kimono! Tag den med på ferien som den lette jakke, der kan gå til både shorts og kjole. Smid den over skuldrene på stranden, når solen bliver for skarp eller vinden for kølig, og brug den i haven om sommeren uden på din bikini.

Vi har også rigtigt gode erfaringer med at svøbe os i de lækre kimonoer om morgenen som en mere eksklusiv og stilet morgenkåbe, som altså også kan bruges, når du træder ud af dit aftenbad. Det giver lige lidt mere luksus i hverdagen, og det kan vi vel allesammen godt lide!

Mageligheden længe leve

Vi indrømmer gladelig, at vi er ret mageligt anlagt. Vi elsker at have løst tøj på, der ikke klemmer eller strammer. Men magelighed er jo ingen undskyldning for ikke at se godt ud! Derfor kigger vi hele tiden efter nye styles af løse skjortekjoler, bløde leggings og smukke kimonoer. Vores udvalg af tøj her hos LÈ MOSCH er eksklusivt og skifter hele tiden. Nogle gange finder du også lækre nederdele eller skjorter, som vi bare ikke kan stå for.

Det gode er, at hvis du forelsker dig i for eksempel en af vores kjoler, så kan du hurtigt finde leggings, smykker og hårpynt, der matcher her på siden. Vi elsker personligt selv at style outfits, og vi synes egentlig ikke, at man kan have for mange armbånd på 😊

Mønstermix

Er du en modig type, når det kommer til farver og mønstre, så er du kommet til den rette side! Vi ELSKER forskellige mønstre, og hvis du følger os på Instagram eller Facebook, så ved du, at vi er vilde med at mikse på kryds og tværs.

En sort skjortekjole som basis med en farvestrålende kimono udenover. Leggings med mønster, en hårbøjle i en flot farve, glimtende øreringe og armbånd op og ned ad armene. Yes, det er os! Er du ikke helt så ivrig med farver, så lav dine egne kombinationer, som passer til din stil. En farvekoordineret kimono og hårbøjle til et helt sort outfit med et par enkle øreringe er altså også bare super flot!

Leggings går til alt!

Da vi først havde fået samlet os et stort udvalg af kimonoer og skjortekjoler her på shoppen, blev vi nødt til at få leggings hjem også. De superbløde leggings er så behagelige at have på, og de forskellige farver og prints kan mikses og matches efter forgodtbefindende.

Vi bruger for eksempel gerne leggings med en vamset striktrøje, et tørklæde og et par ankelstøvler her i vintertiden. De er også super fede sammen med en af vores dejligt løse skjortekjoler og et par sneakers til hverdagsbrug. Skal du videre i byen, tilsætter du bare et par hæle, glimtende øreringe og måske et par perlespænder, og så er du kørende i et behageligt og flot outfit.

Vores leggings går også godt i spænd med de flotte kimonoer. På med en enkel top og så en farverig kimono sammen med et par udvalgte leggings, så har du et helt perfekt look til din arbejdsdag. Husk, at alle vores kimonoer er unikke, så du er sikker på, at der ikke er andre, der kommer i det samme tøj som dig 😊

Forskellige størrelser

Vores kimonoer er one size og passer cirka størrelse 36-42. Længderne varierer:

  • ONE SIZE (størrelse 36-42) - Kimonoen er 110 centimeter fra nakken og ned til cirka midt på knæet.
  • ONE SIZE (størrelse 36-42) - Kimonoen er 80 centimeter fra nakken og ned til cirka midt på låret.
  • ONE SIZE (størrelse 36-42) - Kimonoen er 135 centimeter fra nakken og ned. Kimonoen er nem at lægge op, hvis du synes, den er for lang! 
  • Kimono Exclusive – varierende længder! Læs under hver enkelt kimono.

Find den perfekte gave

Står du og mangler gaven til din veninde, søster eller en anden særlig kvinde i dit liv, så prøv at se vores udvalg af kimonoer igennem. De findes i mange designs, så der er en god chance for, at du kan finde en, der passer i stil, farve og print til din veninde. Kimonoen kan din veninden bruge til mange forskellige slags outfits, og den vil bringe glæde hver gang, hun tager den på.

Leder du efter en gave i et billigere prisleje, for eksempel en værtindegave, så ligger vores hårbøjler, hårbånd og hårpynt til voksne og unge i et godt prisleje. De slår ikke bunden ud af dit budget, og denne gave kan værtinden også bruge igen og igen.

Vi håber du bliver inspireret, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du mangler råd og vejledning.

Levering af tøj

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "Leverings-, retur og handelsbetingelser".

Instagram