Kimono Exclusive

Lækre kimonoer i bløde og lækre kvaliteter. Maria kimonoerne er kraftige i kvaliteten og kan derfor sagtens bruges alle sæsonner. Rie kimonoerne har store ærmer og har det rigtige japaske kimono look.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Maria kimonoerne er exclusive kimonoer

som er produceret af dygtige skræddere i indonesien. Der er kun lavet max 2 af hver kimono og derfor kan du også være sikker på at der ikke er andre som har den samme kimono. Alle metervarer er håndplukket i Indonesien. Vidste du at der er forskel på print alt efter om man er i Indonesien? 

Maria kimonoerne er kraftigere i kvaliteten end de øvrige kimonoer vi har, derfor kan de også sagtens bruge forår, sommer, efterår og vinter. 

Brug dem sammen med it sorte outfit for at få et casual look eller brug den på badeferien sammen med dit badetøj som en kåbe. De er utrolig smukke og falder magisk ned over kroppen. De fleste har guldtråd indbroderet så de skinder smukt i solen.

Se alle vores kimonoer her, - både korte og lange. 

Rie kimonoerne er ægte japanske kimonoer

Disse japanske kimonoer er lavet med de store eksklusive ærmer som vi kender fra den japanske kultur. Der er både lange og korte Rie kimonoer, kimono i rosa farver, kimono med blomster, kimono med store ærmer og kimono i pastel farver. Massere af forkellige kimonoer i lækre prints og i polyester og bomuld.

 

All rights served © LÉ MOSCH 2019

Kurven er tom