SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Monya Kimono

Kimonoerne er lavet af silkemix vintage sarier og du vil derfor opleve at der kan være små brugsfejl og reperationer.

Læs mere om kimonoerne under produktet.

De er ONESIZE og passer op til str 44 alt efter dine mål :-)

Monya Kimono

Du vil elske disse silke kimonoer

Og hvorfor ville du det? Det vil du fordi silke er det perfekte stykke stof til at ånde i. Vidste du fx at silke er ligeså varmende som fx uld - det tror man bare ikke fordi det er så tynd en metervarer. 

Kimonoerne er lavet af silkemix vintage sarier og du vil derfor opleve at der kan være små brugsfejl, hvilket vi bare synes er med til at være en del af charmen. Med disse kimonoer er du med til at brødføde og holde små familier igang i Indien. Vi synes historien er yderst fin og vi elsker at kunne upcyckle produkter til endnu finere ting, så som kimonoer, tæpper, puder og tasker. Dette er bare en del af charmen i kimonoerne. 

Når vi skriver silkemix, så menes det at kimonoerne kan have forskellige mix af stof. Vi kan alrdrig oplyse 100% hvad kimonoerne er produceret i eftersom der er brugt vintage sarier - altså er det gammelt stof som er blevet syet om. Det eneste vi kan garanterer er at der vil være silke i kimonoerne. Som udgangspunkt er kimonoerne i minju modellen 95% silke og resten er mix stoffer.

Instagram