SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Sunny Hårklemme NEW NAVY

Varenr.: 2082848 | GTIN 5714441032166
100,00 DKK

Hårklemmen måler 6 cm.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH har vi måske den bedste kvalitet på hårspænder fordi de er produceret i acetat. Acetaten er en form for plastic men er tungere end normal plastik. Dette gør også at spænderne ikke så nemt falder ud af håret, som de billige vi kender. Hver en farve er nøje udvalgt så de passer ind i tiden trend. Hårspændet har den fineste struktur så hver og en er unik i sig selv.

Brug Sunny Hårklemme NEW NAVY til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til et fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Sunny Hårklemme NEW NAVY så håret pjusker, og hurtigt har du den aller fineste sommer frisurer. 

Sunny Hårklemme NEW NAVY er i mange smukke modeller og farver, så du kan finde lige præcis det spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til de outfits du har hjemme i skabet.

Her kan du se hvordan man kan bruge klemmerne:


Del denne vare:

Instagram