SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Freja hårklemme med stor sløjfe i sort fra le mosch
Freja hårklemme med stor sløjfe i sort fra le mosch
Tina

Tina anbefaler

Freja hårklemme med stor sløjfe i sort fra le mosch

Freja hårklemme med stor sløjfe
DKK 120,00

Pris i alt:
DKK 220,00

Læg i kurv

Freja hårklemme med stor sløjfe

Varenr.: 2855425 | GTIN 5714441142179
120,00 DKK

Selve hårklemmen måler ca. 4,5 cm.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Freja hårklemme med stor sløjfe

Vi har fået denne her flotte og dekorative hårklemme hjem til jer. Den store sløjfe er super fin og ret klassisk, og med denne klemme er det nemt at lave et fedt sløjfe-look i håret. Sløjfen er stor, og falder meget smukt. Selve klemmen måler ca. 4,5 cm. så du behøver ikke have super kraftigt hår for at kunne bruge denne klemme.  

Vi elsker virkelig hårklemmer her hos LÉ MOSCH, og vi sætter en ære i at have hårklemmer der både er dekorative og i den bedste kvalitet. Alle de farver vi har, er håndplukket og nøje udvalgt, så de passer ind i tidens trends og tendenser. Vi vælger også de farver vi bare godt kan lide, så vi har noget for enhver smag. Freja hårklemme med stor sløjfe er bare een af mange smukke hårklemmer, så husk at tjekke hele vores udvalg ud.

Freja hårklemme med stor sløjfe er perfekt til at holde noget af håret oppe, eller alt håret, afhængig af hvor kraftigt hår du har. Skal du en tur i byen så er en sløjfe-klemme altså lækker til dit look. Alle vores hårklemmer kan bruges til både hverdag og fest. Husk at sløjfer ikke er for fine til hverdag!

You do you! 

 


Del denne vare:

Instagram