SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Sascha sløjfe-hårspænde med hvide perler fra le mosch
Sascha sløjfe-hårspænde med hvide perler fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Sascha sløjfe-hårspænde med hvide perler fra le mosch

Sascha sløjfe hårspænde med hvide perler
DKK 250,00

Pris i alt:
DKK 530,00

Læg i kurv

Sascha sløjfe hårspænde med hvide perler

Varenr.: 2927829 | GTIN 5714441145316
250,00 DKK

Hårspænde med smuk perlebesat sløjfe. Selve spændet bagpå måler 8 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Sascha sløjfe hårspænde med hvide perler

Utrolig fin sløjfe!! Simpelthen SÅ FIN!

Denne her kan vi slet ikke stå for. Den har en smuk vintage-vibe over sig, og vi ELSKER det her look! Det er lige os, og meget aktuelt. Det er så fint og feminint og giver et klassisk lady-like look, eventuelt som modspil til en cool t-shirt, jeans og sneakers.

Selve spændet er et klassisk hårspænde, hvor sløjfen er påsat. Sløjfen er besat med fine hvide perler. Den er ca. 11,5 cm. bred og båndene der hænger ned måler ca. 15 cm. Bagpå båndene er der satinbånd.

Spændet kan rumme en hestehale, og alternativt kan det sættes over en elastik.    

Brug Sascha sløjfe hårspænde med hvide perler til både hverdag og fest. Spændet kan dresses både op og ned så det er ret anvendeligt. Du kan også sætte spændet på dine bukser i en bæltestrop, eller måske på et bånd rundt om halsen.   

 

Alle vores spænder med sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. Personlighed, selvom det er en trend, for det kræver måske lidt mod at sætte en sløjfe i håret! :)

Vores hårspænder med sløjfer er designet med fokus på det lækre look! De forskellige typer stof falder så fint, og er ikke tunge at have på. Sløjfer af en vis størrelse skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en fin sløjfe i håret. Bare du kan samle håret i en hestehale. Spænderne er lette at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, super sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram