SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Nina

Nina anbefaler

Merle tørklæde scrunchie i Sort
DKK 75,00

Pris i alt:
DKK 375,00

Læg i kurv

Merle tørklæde scrunchie i Sort

Varenr.: 2806157 | GTIN 5714441138912
75,00 DKK

Fin og klassisk tørklæde-scrunchie

Læs mere


Leveringstid: 1-2 dage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 
Fås også i disse farver:

Læs mere om Merle tørklæde scrunchie i Sort

 

Cool og stilren tørklæde-scrunchie i lækkert kraftigt stof, med rå kanter. Tørklæde-scrunchien giver lige lidt ekstra til din hestehale eller knold, da tørklæde-effekten tilfører noget fylde. Et tørklæde i håret udstråler noget lækkert, og det ser ud som om du har brugt lidt ekstra tid på frisuren, så en tørklæde-scrunchie er en hurtig genvej til et lidt mere luksuriøst look. 

Tørklæde-scrunchies er ikke en ny opfindelse, men nærmere en klassiker som vi vender tilbage til. Den har en aktuel 80'er og 90'er vibe og er en favorit hos rigtig mange. En tørklæde-scrunchie kombinerer elegance og lethed, og det giver dig mulighed for at tilføje et sofistikeret touch til den enkle hestehale, knold eller fletning, som vi alle sammen ofte tyer til i en travl hverdag. Den er et must-have i skuffen med scrunchies, for den kan redde mange dårlige hårdage for den stilbevidste kvinde. 

Tørklæde-scrunchies er meget alsidige. Du kan tage den på som den er, men du kan også køre tørklædedelen en ekstra gang omkring din knold eller hestehale og binde en knude. Du kan også flette tørklædedelen ind i en fletning. Den er perfekt til både en stram eller løs knold, høj hestehale, eller en løs hestehale i nakken. Den giver noget unikt til dit look og det er noget andet end en traditionel scrunchie. 

Udover at være stilfulde og fashionable, så er tørklæde-scrunchies bare super praktiske at have ved hånden. De er nemme lige at sætte i håret, og så kan man binde tørklædet af og bruge det separat. Måske i håret, eller du kan binde det på en taske. 

 

 

 

 


Del denne vare:

Instagram