SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Små hårklemmer

Her ser du vores flotte udvalg af små hårklemmer i høj kvalitet. De små hårklemmer fra Lé Mosch er perfekte i lidt finere hår, til børn eller hvis man fx. sætter dem i siden.

Små hårklemmer

Smukke små hårklemmer til småt eller fint hår

For dig der har fint hår kan de store hårklemmer nogle gange blive for voldsomme, og hvad gør man så? Svaret er små hårklemmer fra Lé Mosch, som du kan kombinere i et utal af farver og kombinationer. En lille hårklemme er også meget velegnet til børn som hjælp til at få styr på hårpragten i dagligdagen.

Den lille Melanie hårklemme er med sine fire centimeter en af vores mindste hårklemmer. Derfor er den rigtig god til dig, der har fint hår, som måske ikke kan bære en stor hårklemme. De små hårklemmer holder super godt på håret, og de kan også bruges flere sammen i en opsætning. Har du kraftigere hår, så prøv at bruge tre eller flere Melanie hår-klemmer til at samle din knold.

Mindre hårklemmer i høj kvalitet - og mange farver

Hos Lé Mosch finder du kun hårpynt og håraccessories i højeste kvalitet, som beskytter dit hår og hjælper dig til at få en dagligdag med et perfekt look, som du kan styre som du vil. Du finder en række forskellige farver, både ensfarvede, med glimmer og meget mere, så du kan sammensætte din helt egen stil.

Vi lagerfører alle små hårklemmer selv og sender fra dag til dag - bestil online nu!

Instagram