SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Anina Kantha Quilt Jakke no 18
Tina

Tina anbefaler

Anina Kantha Quilt Jakke no 18

Anina Kantha Quilt Jakke no 18
DKK 1.600,00

Pris i alt:
DKK 1.800,00

Læg i kurv

Anina Kantha Quilt Jakke no 18

Varenr.: 2735286 | GTIN 5714441117504
Unikt produkt lavet af genbrugsmateriale
1.600,00 DKK

One size jakke med knapper og bælte, syet i unik indisk vintage Kantha quilt. Materialet er håndlavet samt genanvendt, og dermed helt særligt. VIGTIGT: Læs længere nede for mere information om kvaliteten, og hvilken betydning det har når materialet er håndlavet og vintage.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Anina Kantha Quilt Jakke no 18  

Smuk og helt unik jakke med lommer i siden og bælte. Nem at style, som en cardigan eller jakke indendørs, eller brug den som en skøn og iøjenfaldende forårsjakke.

Jakkerne er syet i indisk kantha quilt. Materialet er håndlavet og genanvendt, hvilket betyder at alle jakker er forskellige. Stoffet er quiltet i flere lag. Det er håndlavet i den smukke kantha-stil, som er måden stoffet er quiltet på. Kantha-materialet på netop denne style har en dejligt tyngde, og falder rigtig fint.

Det er meningen at quiltningen skal være løs. Hvis du oplever at en eller flere fine tråde løsner sig, er det super nemt at hæfte tråden igen med en nål.

Mål:

Brystmål: ca. 120 cm.

Længde fra skuldersøm ved halsen og ned: ca. 71 cm. 

Ærmeomkreds: ca. 49 cm.

Målene kan godt variere lidt fra jakke til jakke. 

BEMÆRK at der vil være større eller mindre brugsspor og patina på jakkerne. Det kan f.eks. være huller i yderstoffet, lapper, manglende syninger i quiltningen, pletter osv. MEN det er en del af stoffets historie, og det som er med til at skabe de her helt autentiske, unikke og ikke mindst charmerende styles. Så hvis du søger en helt unik jakke, så look no more! Der er kun 1 stk. af hver, så vent ikke for længe med at slå til!

Vil du have ekstra info om mål og patina på en bestemt jakke, så send gerne en mail til vores kundeservice. 


Del denne vare:

Instagram