Hårelastikker

Hårelastikker og scrunchies i skønne farver.

Du kan altid bestille 4 elastikker for 100 kr med koden "4for100".

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Vis alle

Læs mere om hårelastikker og scrunchies

Her hos LÉ MOSCH har vi et fint udvalg af hårelastikker. Vi har ensfarvede scrunchies, scrunchies med blomsterprint, tern, striber, og scrunchies i velour. I vores udvalg finder du også de populære strikkede hårelastikker, både ensfarvede og i farvemix. Vi har derudover også fine enkle hårelastikker med en lille sløjfe på.

Elastikkerne holder fantastisk godt i håret og er UDEN den velkendte lille sølvlukning som er på mange hårelastikker. Sølvlukningen slider på håret og ødelægger det unødvendigt, så vi har fundet hårelastikker uden, som derfor er mere skånsomme mod dit hår.

Scrunchies var meget fremme i modebilledet tilbage i 80'erne og 90'erne. Man så dem over alt og de blev brugt både i håret og rundt om håndleddet. De var super populære, og blev set på stilikoner som f.eks. Madonna. Nu er de tilbage for at blive, så du kan roligt tage trenden til dig! 

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

 

COPYRIGHT LÉ MOSCH denmark 2019

Kurven er tom