SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Elvira sløjfe scrunchie i Sort satin fra le mosch
Tina

Tina anbefaler

Elvira sløjfe scrunchie i Sort satin fra le mosch

Elvira sløjfe scrunchie i Sort
DKK 80,00

Pris i alt:
DKK 350,00

Læg i kurv

Elvira sløjfe scrunchie i Sort

Varenr.: 2930743 | GTIN 5714441145651
80,00 DKK

Hårscrunchie med sløjfe i fin satin - Sløjfen måler ca. 13 cm. i bredden afhængig af hvordan sløjfen falder.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 
Fås også i disse farver:

Læs mere om Elvira sløjfe scrunchie i Sort

Super fin og meget klassisk sløjfe scrunchie! Lad os sige med det samme, at vi elsker det her look! Det er lige os, og meget aktuelt. Det er så fint og feminint og giver et fedt lady-like look.

Selve elastikken er en klassisk scrunchie, hvor sløjfen er påsat. Den har en bredde på ca. 13 cm. afhængig af hvordan sløjfen falder når man har elastikken i håret.

Elvira sløjfe scrunchie i Sort kan rumme en hestehale, og alternativt kan den sættes over en mindre elastik.    

Brug Elvira sløjfe scrunchie i Sort til både hverdag og fest. Få et fedt 90'er look med en oversize blazer og en t-shirt, sammen med spændet, eller et super feminint udtryk med sløjfen til en fin top. Skal du lige dresses lidt op til et aften-look er spændet helt perfekt.  

Alle vores elastikker med sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed.

Vores hårscrunchies med sløjfer er designet med fokus på det lækre look! Satin metervaren falder så fint, og er ikke tung at have i håret. Sløjfer af en vis størrelse skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en fin sløjfe i håret. Bare du kan samle håret i en hestehale. Elvira sløjfe scrunchie i Sort er let at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, mest sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram