OM LÉ MOSCH denmark

$images[i]->getDescription()|escape

 

 

Historien

LÉ MOSCH denmark blev født i marts 2018. Vi laver accessories, smykker og hårpynt til kvinder og piger som har fingeren på pulsen. Vi startede med at producere hårbøjler, men har udvidet til også at designe smykker, hårklemmer og hårspænder. 

Vi designer efter mavefornemmelsen og ikke så meget efter hvad moden dikterer. Vi designer med hjertet, så vi hele tiden har os selv med i alt hvad vi laver.

I dag har vi forhandlere i både Danmark, Sverige, Norge og Holland, og mere end 200 butikker har fornøjelsen af at sælge vores produkter - hvilket vi er utroligt stolte af, at have opnået på så kort tid.

 

Filosofien

Vores filosofi - er at moden ikke skal diktere hvad der skal designes, men at vi skal designe til hjertet. Vores produkter skal kunne bruges igen og igen og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi tror på at hvis man gør sig umage og gør sit bedste, så kommer der også det bedste ud af det. Vi tror på passion og på at hjertet fører os i den rigtige retning - ligeledes gør produkterne på den enkelte som bærer LÉ MOSCH produktet.

Vi er stolte af det vi laver - og vi gør altid vores bedste.

LÉ MOSCH er farverigt, fantasifuldt og moderigtigt univers med accessories til enhver lejlighed - Vi er stolte af det vi laver, og vi gør altid vores bedste.

 

 

 

 

COPYRIGHT LÉ MOSCH denmark 2019

Kurven er tom