SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Alm Scrunchies

Billige scrunchies hårelastikker i mange forskellige mønstre, så du kan finde den som passer bedst til dig. Husk vi har altid 3 for 100 på alle scrunchie elastikker med koden '3for100' (kan ikke kombineres med andre tilbud)

Alm Scrunchies

Hav altid en flot schrunchie ved hånden

Livet er for kort til kedelige hårelastikker! Det kan vi hurtigt blive enige om her hos LÉ MOSCH. Vi bruger ofte vores hair-scrunchies, og selvom vi har nyvasket hår, som vi kan holde ud at have hængende, har vi altid en elastik om håndleddet.

Man ved aldrig, hvornår man har brug for den. Det kan være, at det blæser op på din gåtur, og dit hår pisker rundt i ansigtet på dig. Eller måske skal du lige tømme opvaskemaskinen, eller flytte rundt på noget tungt. Det gør vi faktisk ret tit med alle de kasser med mange nye varer, som vi modtager hver uge. Så er det rart lige at kunne drøne en hårelastik i håret og få det væk fra ansigtet.

Så anbefalingen herfra er klart altid at have en hårelastik ved hånden, bogstaveligt talt. Og så er de jo så pæne, at man ikke engang tænker over, at det er en elastik!

Fordyb dig i vores udvalg og læs mere om billige hårelastikker samt få stylingstips herunder.

Mindre slid på dit hår!

Hvis dit hår er slidt, skyldes det ofte kendte syndere som skrap hårfarve og daglig brug af varme stylingredskaber. Men slitage kan også være en reaktion på små dårlige hverdagsvaner som at sætte dit hår op med den forkerte elastik.

Almindelige hårelastikker sætter sig ofte fast i håret, hvilket kan skyldes det lille stykke metal, som samler enderne. Elastikken kan også være lavet i et materiale, der faktisk ikke egner sig til at brugt i hår. Det resulterer dagligt i knækkede hår, der på sigt vil blive til mere synlig slitage, som ovenikøbet gør det sværere for dit hår at gro længere.

Schrunchien, som er en stofelastik, er heldigvis langt mere skånsom mod dine hårstrå. Den har ingen metalender, der knækker håret, og den filtrer sig ikke sammen med dit hår.

At den så samtidigt kan fås i så mange skønne farver og mønstre er jo kun totalt win-win 😊

Billige scrunchies fra LÉ MOSCH

Vi får syet de bedste scrunchies, som rent faktisk holder, uden du behøver at have en ekstra elastik under.  Vi her hos LÈ MOSCH har både fint skandinavisk hår og mørkt kraftigt hår i medarbejderstaben, og vi har alle testet vores hair-scrunchies. Dommen er klar! De her hårelastikker holder bare på frisuren – selv til en hoppende fitnesstime eller løbetur!

En ekstra fordel ved stofelastikken er, at der er så bløde, at du kan bruge den rundt om håndleddet som et armbånd. Så du altid har en elastik ved hånden, hvis du pludseligt skulle få brug for det. Vi har billige scrunchies hårelastikker i et væld af farver og mønstre så du kan helt sikkert finde én, der passer til din garderobe.

Vi køre altid et tilbud, der hedder tre elastikker i stof for 100 kroner. Mix mellem alle vores smukke elastikker og brug koden 3for100 ved kassen 😊

 

Scrunchie til dit klassiske look

Er du mest til afdæmpede farver og klassiske snit i garderoben, så er der masser af scrunchies hårelastikker til dig. Vi fører de flotteste grå, blå og rosa nuancer, der matcher en klassisk tøjstil fornemt. Se for eksempel elastikkerne i farverne prik nude eller sort tern.

De mere douchede farver er perfekte til dit arbejdslook. Er du på kontor i nederdel eller jakkesæt, passer de diskrete farver perfekt til et outfit med et professionelt udtryk.

Har du lyst til lidt mere spræl, er hårelastikken det perfekte sted at tilsætte lidt kulør. Du kan derfor også være mere modig med farverne på dine hårelastikker, uden at det ødelægger det klassiske helhedsindtryk. Vi er for eksempel ret vilde med farverne peach, pink og red.

 

Sigøjner – hvem os?

Man kan nok ikke lige frem kalde os klassiske hos LÈ MOSCH, når man kigger i vores garderobeskab. Vi har masser af farverige kimonoer, hårbøjler, spænder og elastikker, som vi kombinerer på kryds og tværs. Men det er jo det fede ved at have mange accessories. Man kan mikse og matche præcis de farver og prints, man har lyst til. Den ene dag ligner man måske mest en farverig sigøjner, mens man andre dage er mere nedtonet med en enkelt sort skjortekjole og en udvalgt hårelastikker med et par matchende armbånd om håndleddet. Det er dit valg!

Spring ud i at pynte dig selv med de farver, der gør dig glad den dag. På med et par flotte øreringe og match dem med en schrunchie i samme nuance i håret.

Eller du kan skabe mere opmærksomhed på dit outfit ved at kombinere kontrastfarver som gul og blå eller rød og grøn. Tilsæt lidt guld til alle farverne, og mærk din indre sigøjner folde sig ud!

Løft hestehalen med en flot elastik

Hestehalen er en sikker vinder, når det skal gå stærkt, eller når der står sport på programmet. Men selvom hestehalen er en nem frisure, så behøver den jo ikke at være kedelig at se på.

Tilføj noget farve og glimmer ved at vælge en schrunchie i en flot pangfarve. Vi lover dig at elastikken holder på håret gennem hele håndboldkampen eller arbejdsdagen, og samtidigt løfter den lige frisuren til et højere niveau.

Vælg farve på elastikken efter din hårfarve eller tøj. Pangfarver til det mørke hår og de mere douchede til de lyse hårlokker. Eller vær en rebel og gør præcis, hvad der passer dig med glitter og andre trendy favoritter! Er der ikke plads til nok farver i håret, så tag en om håndleddet.

Lav havfruebølger i håret natten over

Har du langt hår, kan du sove dig til bløde bølger i håret! En schrunchie er det bedste valg, hvis du vil sætte dit hår op i en høj knold om natten og vågne med havefruehår næste dag.

Stofelastikken er nemlig så blød, at den ikke klemmer på dit hoved, når du sover. Det er et nemt trick til en hurtig frisure, som du kan fiksere let med en hårspray næste dag. Vil du gøre endnu mere ud af det, så se mere om vores smarte Topsy Tail-pakke herunder. Med den kan du nemt og hurtigt lave virkeligt flotte frisurer, selvom du ikke er nogen haj til det der med at sætte hår op.

Verdens nemmeste frisure med topsy tail

Vi er blevet helt vilde med topsy tail-frisurerne, som nogen måske husker fra 90’erne. Du kan finde grejet til at lave frisuren her på siden. Den enkle hårsnoning giver bare lige det der ekstra til looket, og det kan varieres i det uendelige med flere snoninger og selvfølgelig forskellige hårelastikker.

Topsy tail får det til at se ud som om, at man har brugt mere end par lige to minutter på frisuren, og det holder samtidigt håret væk fra ansigtet. Det er så dejligt nemt at lave frisuren, at selv børn, og sådan nogle fummelfingre som os her hos LÉ MOSCH, selv kan sætte håret.

Vi leger stadig med mulighederne med topsy tail og vores mange forskellige hårelastikker og hårpynt. Får du lavet noget særligt flot, så hashtag gerne dit billede med #lemosch – vi vil så gerne se jeres kreationer!

En blød hårelastik til din datter

Har du en datter, der også elsker accessories? Vores hårelastikker passer selvfølgelig også til piger – store som små, da de sidder godt i håret. Den lille pige kan få sat rottehalerne med scrunchies i yndlingsfarven. Måske pink?

Den unge pige kan lave sin egen samling af elastikker i forskellige farver, så knolden altid kan blive sat med en hårelastik i en farve, der matcher humør og outfit.

Er pigerne også glade for hårbøjler og perlespænder, så se vores store udvalg her på siden. Det er en rigtig fin gaveide til fødselsdag, jul eller kalendergaverne, da prisen er til at overkomme.

 

Se vores mange andre muligheder

Hvis du er vild med vores scrunchies, så må du ikke snyde dig selv for at se vores store udvalg af Pony elastikker, perlespænder og hårbøjler. Vi har for eksempel elastikker med glimmer, i velour eller forskellige print.

Der er hårbøjler i stof, hårbøjler med forskellige sten eller bløde hårbånd.

Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af perlespænder, hårnåle og hårspænder i det hele taget, som du kan kombinere med dine hårelastikker.

Vi har også et skiftende udvalg af smukke kimonoer, kjoler og tørklæder samt tasker og smukke taskeremme, som du kan shine din gamle taske op med.

Er du på udkig efter nye smykker, så se vores smukke Nepal perlearmbånd, som er håndlavet af nepalesiske kvinder, der laver armbåndene for at forsørge deres børn og få dem i skole. Vi betaler dem selvfølgelig en god pris, så når du køber et Nepal perlearmbånd, støtter du også kvinderne og deres familier i Nepal.

Den perfekte gaveide

Står du og mangler gaven til din veninde, søster, datter eller en anden særlig kvinde i dit liv, så prøv at give nogle lækre accessories fra vores store udvalg. Hårelastikkerne og vores anden hårpynt findes i mange designs, og du vil altid kunne finde noget, der passer i stil, farve og print til din veninde - eller til dig selv! Du har måske også selv fortjent en gave?

Leder du efter en værtindegave, og er du typen der gerne vil give andet end blomster, så ligger vores hårelastikker, hårbånd og hårpynt til voksne og unge i et godt prisleje til værtindegaven. De slår ikke bunden ud af dit budget, og denne gave kan værtinden bruge igen og igen.

Kalendergaverne til din datter får du også hurtigt af vejen her hos LÈ MOSCH, og de vil med garanti vække glæde hver dag. Miks et udvalg af Pony hårelastikker, spænder, scrunchies og hårbøjler til kalendergaverne. Eller udvælg produkter til fire adventsgaver, hvis det er det, I kører med i din familie. Tjek også vores bazar – her kan du finde virkelig mange fine ting til kalendergave-venlige priser.

Vi håber, at du bliver inspireret, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du mangler råd og vejledning.

Hvordan styler du dine scrunchies?

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for brugen af vores hårelastikker. Vi har sørget for et stort udvalg af elastikker i forskellige farver og designs. Du skal bare vælge dem, du kan lide!

Du får de bedste tips til at bruge elastikkerne herunder fra alle os hos LÈ MOSCH.

Scrunchies er uundværlige til dit hverdagslook med en hættetrøje, et par løse jeans og et par fede sneakers. De er perfekte, når du ikke lige gider at bruge for meget tid på sætte håret inden skole eller arbejde. Elastikkerne er også din redning, hvis du er sent på den eller bare har en dårlig hårdag. Kør løs med tørshampooen og så en lækker schrunchie til at samle knolden eller hestehalen, og vupti har du en fin frisure! Er du rigtig smart, så farvekoordinerer du lige elastikken med tøjet, så det virker helt gennemtænkt 😊

Hårelastikkerne er også enormt smukke som armbånd, og du kan mikse og matche dem lige som dit yndlingsslik. Vælg de farvekombinationer, som gør dig glad og som passer til din garderobe. En guldelastik om håndleddet til den lille sorte kjole eller en rosa mod din brune hud til en sommerfest. Vores Pony elastikker finder du også i et væld af farver, og de er mindre voluminøse og endnu mere oplagte som armbånd, hvor du kan kombinere et par stykker eller flere elastikker om håndleddet på én gang.

Vi håber, at du bliver glad for dine hårelastikker!

Følg os på Instagram

Hvis du har lyst til mere inspiration til at style dine hårelastikker fra LÈ MOSCH, så følg os på Instagram. Vi lægger ofte små videoer op, hvor du kan se, hvordan vi bruger vores elastikker, hårbøjler og anden hårpynt til at sætte håret.

Der er både super nemme opsætninger til de travle morgener og mere krævende frisurer. Men hey, hvis vi kan finde ud af det, så kan du helt sikkert også! Ofte er det bare et par lækre spænder eller nogle skønne hårelastikker, der skal til for at løfte en ellers simpel frisure.

Følger du med på Instagram, ved du også, hvad vi får ind af nyheder, og du kan følge med i, om vi kører med særligt gode tilbud!

Levering af hårelastikker

LÈ MOSCH  tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "Leverings-, retur og handelsbetingelser".

Se vores andre typer af hårelastikker her!

Instagram