Hårbøjle BAZAR - 50,-

Alle hårbøjler og andet acces koster 50 kr.

DERFOR BYTTER VI HELLER IKKE DISSE ACCESSORIES, DA DET ER FORMÅLET AT KOMME AF MED DEM OG DU DERFOR KAN KØBE DEM TIL VANVITTIGE PRISER!!!!

se nogle af hårbøjlerne på, i bunden.

Brug koden: Bazar150 og få 4 hårbøjler, spænder eller smykker for 150,-

ønsker du at se vores anden udsalgskategori som også har masser af lækkerier, så tjek HER

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Vis alle

Billige hårbøjler til voksne og børn

Her i vores bazar finder du billige hårbøjler og hårpynt af en rigtig god kvalitet. Du kan vælge hele fire hårbøjler for kun 150 kroner.  Det er hårbøjler med pynt til voksne, som også kan bruges til børn, da de passer alle størrelser hoveder. Du kan nemt tilpasse hårbøjlen ved at trække blidt i enderne til, den passer til dig.

De smukke hårbøjler kommer i alle mulige farver og print, som sætter prikken over i’et på dit outfit. Samtidigt holder hårbøjlerne håret væk fra dit ansigt. Vi anbefaler mindst én hårbøjle i din samling af accessories. Det er et must, og kan redde dit look mange gange. 

Hårbøjler der ligner hårbånd

Synes du, at det kan være besværligt at gå med hårbånd? Sidder de ikke rigtigt, eller falder de af dit hoved? Så skal du prøve vores hårbøjler til voksne. Hos LÉ MOSCH laver vi hårbøjler, der ligner hårbånd, når du har dem på. De sidder virkelig godt og glider ikke af, som hårbånd kan gøre. Så på denne måde får du looket som et hårbånd, men det er meget mindre besværligt at tage på og meget mere behageligt at have på. Så hvis du ikke har prøvet vores hårbøjler endnu, så er det bare med at springe på trenden.

Hårbøjler til voksne i alle regnbuens farver

Hos LÈ MOSCH sørger vi hele tiden for at få nye hårbøjler hjem i de farver, som passer til sæsonens mode. Vi gør rigtigt  meget ud af at have de sidste nye tendenser, så du altid kan finde noget, der matcher tidens trends.

Vi har mange smukke farver som karry, gul, rosa, lyserød, lyseblå, blå, pink, sort, grøn, vinrød, mørkerød, grå, navy og så videre. Ja, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, så dyk ned i vores store udvalg af billige hårbøjler her på siden.

Kan du lide striber, prikker eller dyreprint?

Vi elsker også mønstermix hos LÈ MOSCH, og derfor finder du både blomster, striber, camouflage, dyreprint og prikker på vores hårbøjler. Lige så stilrent det er med et nedtonet outfit i støvede rosa og grå nuancer, lige så fedt er det med en turkis kimono med en lækker hårbøjle i leopardprint og et par store hoops i ørerne.

Er du til det fine og feminine, vil du elske vores forskellige typer af blomsterprint, som dufter lidt af romantik og sommer. Har du lyst til et mere råt udtryk, vil du sikkert synes om vores hårbøjle med snake-print eller vores populære camouflage hårbøjle. Hårbøjlerne med dyreprint er også altid en sikker vinder, ligesom hårbøjlerne med klassiske striber og prikker. Vi har hårbøjler i skønne klare farver og douchede afdæmpede nuancer. 

De små piger elsker også at kunne vælge mellem forskellige mønstre og print på deres hårbøjler til at matche med yndlingskjolerne. Og vil de have et lidt større udvalg, kan de jo kigge i mors samling af hårbøjler med pynt.

Er du til hårbøjler i velour eller blonder?

Når vi designer vores hårbøjler, bruger vi forskellige flotte stoffer som velour, bomuld, polyester og blonder. De mange forskellige slags hårbøjler gør, at du altid kan finde en, der matcher dit outfit. Prisen er også til, at du har råd til flere. De billige hårbøjler her i bazaren gør, at du hurtigt kan skabe dig en fin samling til dit klædeskab.

Du kan vælge mellem flere forskellige designs

Kvalitet og detaljer er i fokus, når vi fremstillet vores designs på hårbøjler. Vores klassiske hårbøjler er for eksempel med ”knude” eller snoning på toppen. Det kan også være med flet i siden eller hårbøjler med sløjfer. Sidstnævnte er især populære til de små piger.

Vi har også helt flade hårbøjer, hvis du ikke er til så meget volumen.

Hårbøjler med pynt er vildt populære

Kan du godt lide, at der er lidt bling over dit outfit, så er vores hårbøjler med pynt helt perfekte. Vi har hårbøjler med perler, som næsten ligner små diademer. Og vi har mere smalle hårbøjler med smukke sten i forskellige farvekombinationer.

Du kan altså dresse dit valg af tøj op eller ned med din samling af hårbøjler. Vi har hårbøjler til en ”pæn dag” på kontoret, og vi har hårbøjler til den store fest eller en tur i byen.

Du kan tilpasse alle vores hårbøjler

Der er ikke noget værre, end en hårbøjle, der strammer bag ørerne. Derfor får vi produceret alle vores hårbøjler i en type plastic, der er let bøjelig og derfor kan tilpasses til alle.  Hårbøjlen er naturligvis beklædt med stod hele vejen rundt, så det er blødt mod huden.

Hvis du synes, at din hårbøjle strammer første gang, du prøver den, så tilpasser du den bare. Du tager ved i enderne af hårbøjlen og bøjer dem ud ad nogle gange med nogle stille og rolige træk. Det udvider hårbøjlen. Det kan du så gøre, ind til du synes, den passer dig, som du vil have den.  

Perlespænder giver elegance til håret

Du kan kombinere din hårbøjle med et flot perlespænde, eller du kan køre stilen kun med forskellige perlespænder. Et spænde med perler til håret er meget populært lige nu, så hos LÈ MOSCH har vi selvfølgelig et stort udvalg.  Vi lægger løbende nye produkter her over i vores bazar, så du kan være heldig at finde nogle virkeligt billige perlespænder her.

Du kan få helt enkle perlespænder med en enkelt række perler, og du kan få hårspænder med perler, som er sat mere rundhåndet på. Lige som med vores hårbøjler, har vi selvfølgelig et bredt udvalg af farver lige fra rosa til champagne til guld og pastelblå. Se vores store udvalg under perlespænder.

Hårelastikker der holder og ser godt ud

Vi er kendte for vores lækre hårelastikker, som ikke bare holder fantastisk godt på håret, men som også lige giver det der ekstra til dit look. Vi har for eksempel vores populære pony elastikker, som kommer i nogle lækre farvekombinationer.

Er du mere til det fluffy look, kan du få vores scrunchies, som er hårelastikker med stof, i mange forskellige designs. De holder rigtigt godt på håret, selv hvis du har kraftigt hår. Vi har både ensfarvede hårelastikker og mange i forskellige flotte print. Hårelastikker er en nødvendighed for mange med langt hår, men derfor kan man jo godt pifte looket op ved at vælge nogle hårelastikker i et lækkert design.

Vi udvælger løbende hårelastikker til bazaren, så hold øje med siden, for du kan gøre et kup i billige hårelastikker.

Hårnåle og hårklemmer kan give det sidste pift             

Er du til et mere minimalistisk udtryk end hårbøjlen, er hårnåle og hårklemmer et rigtigt godt bud på hårpynt til dig.

Vores hårnåle kan selvfølgelig kombineres med vores produkter til håret, men det er også oplagt at bruge et par flotte hårnåle for sig selv. Vi har hårnåle i rigtigt mange forskellige farver, og vi har selvfølgelig også hårnåle med perler.

Hos LÉ MOSCH er vi selv glade for at bruge for eksempel tre hårnåle i samme farve ved siden af hinanden. Det ser super godt ud og løfter din frisure, samtidigt med du kan holde pandehåret væk fra øjnene.

De flotte hårspænder kan også bruges på mange kreative måder til at afslutte flotte opsætninger af håret.

Se vores store udvalg her på siden, og hold øje med bazaren, hvis du er ude efter rigtigt billige hårspænder af en god kvalitet.

Et blødt og fint hårbånd til voksne

Vores lækre hårbånd kommer i mange forskellige farver og prints. Det bløde elastik hårbånd er nemt at tage af og på og holder håret væk fra ansigtet.

Nogle lukkes med en knude, nogle er smalle bagtil og har elastik, og nogle er brede hele vejen rundt og twistet foran så de får et lækkert turban look!

Du kan vælge et enkelt sort hårbånd eller finde din yndlingsfarve, da vi har så mange nuancer inden for: blå, gul, grå, sort, flaskegrøn, rød, brun, rosa og mange flere. Vi har også forskellige blomsterprint, som emmer af feminin sommer. Husk også hårbåndet på ferien. Det hjælper dig med at holde styr på det rodede beach-hår eller styler dig nemt til shoppeturen.    

Forskellen på hårbånd og hårbøjler er, at et hårbånd har stof hele vejen rundt om hovedet, hvorimod en hårbøjle er en fast bøjle beklædt med stof, som stopper bag ørerne.

Et hårbånd i stof passer også børn

Vores hårbånd er blandt andet lavet i viskose, jersey og glat og rillet velour. Du kan derfor sagtens finde noget der passer til netop dig, og de bløde hårbånd i stof passer også børn fra cirka to år.

Du kan bære hårbåndene både over og under håret og få nogle helt forskellige looks. Uanset om du skal til fest eller på arbejde, kan du skabe et cool og feminint udtryk, som passer til lejligheden.

Du kan se billeder af de forskellige design på vores husmodeller under ”Hårbånd”. Her i bazaren kan du finde rigtigt billige hårbånd fra tid til anden, når vi rydder op i vores udvalg.

Skab et lækkert look med et boheme hårbånd

Vi har også hårbånd, der er twistet foran. De giver et super fedt turban look, hvis du bærer dem uden på håret. Turban looket matcher perfekt med et outfit i boheme stil og giver dit look kant og personlighed.

Du kan vælge en klar farve, hvis du virkelig vil vække opsigt, eller en mere neutral farve for et underspillet og sofistikeret udtryk.

Et bredt hårbånd i stof som varmer ørerne

De brede hårbånd, som er twistet foran, kan du både bruge udendørs i stedet for en hue, samt indendørs.

Bredden på hårbåndet hele vejen rundt gør, at de fint kan dække ørerne og holde dem varme, når det er koldt udenfor. Du kan også skubbe hårbåndet kan også sammen og sætte det bagved ørerne som et helt almindeligt hårbånd.   

Det giver dig rigtigt mange anvendelsesmuligheder for dit elastik hårbånd.

Hvordan styler du dine hårbøjler og hårbånd?

Brug hårbøjlerne til festlige lejligheder med opsat hår for at få det helt perfekte og elegante look. Måske skal du snart til bryllup, rund fødselsdag eller en anden stor fest. Hårbøjlerne er også smukke til løst hår, uanset hvilken længde håret har. Alt efter dit outfit vil hårbøjlen understrege dit look. Hvis du er korthåret og egentlig ikke har brug for det praktiske ved hårbøjlen, kan den sagtens stadig være en vildt stilet accessory til dit look!

Hårbøjlerne er også helt fantastiske til dit hverdagslook med en afslappet chunky strik, et par mom jeans og sneakers eller sandaler. De er perfekte, når man ikke lige gider at sætte håret inden skole eller arbejde. Hårbøjlerne er også din redning, hvis du er sent på den eller har en dårlig hårdag. Det kender vi vist allesammen!

Er du typen, der altid går med det sikre valg og ender op i den sorte kjole eller den hvide skjorte, men alligevel gerne vil pifte dit look lidt op? Så kan en hårbøjle eller et hårbånd gøre hele forskellen, da det giver lidt mere kant til din enkle stil.

Mangler du gaven til din veninde eller værtinden?

Står du og mangler gaven til din veninde, søster, eller en anden særlig kvinde i dit liv, så prøv at give en hårbøjle eller et hårbånd. Hårbøjlerne og vores anden hårpynt findes i mange designs, og du vil altid kunne finde noget, der passer i stil, farve og print til din veninde - eller til dig selv! Du har måske også selv fortjent en gave?

 

Leder du efter en værtindegave og er du typen der gerne vil give andet end blomster, så ligger vores hårbøjler, hårbånd og hårpynt til voksne og unge i et godt prisleje til værtindegaven. De slår ikke bunden ud af dit budget, og de er et spændende alternativ til de sædvanlige værtindegaver. Og denne gave kan værtinden bruge igen og igen.

Vi håber du bliver inspireret, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du mangler råd og vejledning.

Levering af hårbøjler, hårbånd og hårpynt

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere afhente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "Leverings-, retur og handelsbetingelser".

All rights served © LÉ MOSCH 2020

Kurven er tom