SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Hårclips

Hårclips, hårklemmer og hårspænder – er det ikke det samme? Skal de ikke bare holde håret væk fra ansigtet?

Hos LÉ MOSCH oplever vi, at det kan være svært at kende forskel på de forskellige produkter indenfor hårpynt og ofte bytter man rundt på udtrykkene for de forskellige produkter. Her bliver du klogere på hårclips, hårklemmer og hårspænder. 

Vi bruger 'hårclips' som en overordnet kategori, der indeholder alt, hvad vi har til at klemme sammen om dit hår. En hårclips sætter du fast i håret for fx. at holde det oppe, eller holde det væk fra ansigtet. Du kan bruge flere hårclips på én gang i forskellige farvekombinationer og typer. Men hvis vi dykker ned i hårclips og ser på hårklemmen og hårspændet – hvad er forskellen så?

Hvad er en hårklemme? 

En hårklemme kan være meget mere end bare en praktisk dimsedut der holder styr på dit hår. En hårklemme er kendetegnet ved at have store tænder og er først og fremmest rigtig praktisk. Du kan få en hårklemme i mange forskellige farver, former og størrelser, og du kan derfor altid finde en der passer dagens outfit. 

En hårklemme kan bruges som hårpynt i alle anledninger. Det kan være, du har tømmermænd en søndag og vil have håret væk fra ansigtet. Den kan også bruges som accessory i dagligdagen, hvor dit hårpynt skal matche dit outfit. Og så kan hårklemmen bruges til specielle anledninger som fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og så videre, sammen med et sæt flotte ørering eller andre smykker. Netop fordi en hårklemme kan fås i mange forskellige farver, former og størrelser er prisen også meget varierende. Vi har mange forskellige hårklemmer og de varierer i prisen fra 50 kroner til 140 kroner.

>> Køb hårklemmer her

Hvad er et hårspænde? 

Hårspænder finder du i mange forskellige størrelser, former og udtryk. Du kan få et hårspænde til mange forskellige begivenheder, og netop nu er det er en af sæsonens helt store trends. Både konfirmanden, bruden og kollegaen bruger hårspænder til at skille sig ud. 

Alle vores hårspænder er produceret i 100% acetat, hvilket gør at spændet rent faktisk holder på hårpragten. Hårspænder produceret i plastik knækker nemt og glider ud af håret. 

En af fordelene ved et hårspænde er, at det kan kombineres med andre typer af hårpynt og andre farver, så du selv kan designe dit helt eget look. Et hårspænde kan fås i perler, similisten og mange andre varianter. Vælger man noget helt enkelt og klassisk har vi hårspænder fra 40 kroner. Vil du derimod have et større hårspænde med for eksempel lilla similisten koster det op til 130 kroner. 

>> Køb hårspænder her

 

Køb dine hårclips online hos Lé Mosch

Hos LÉ MOSCH finder du hårklemmer og hårspænder til langt hår, krøllet hår, tykt eller tyndt hår og pandehår. Vi gør en dyd ud at sælge hårclips og andre accessories i højeste kvalitet, og så designer vi dem, så hver en farve og form passer ind i tidens trend. 

Hvis du mangler tips til hvordan du kan style dit hår med hårspænder eller hårklemmer, skulle du tage at følge os på Facebook eller Instagram, hvor vi regelmæssigt lægger forskellige how-to videoer og tips & tricks ud. Vi har naturligvis også et stort udvalg af scrunchies, hårbånd og hårbøjler - designet med passion og personlighed. Gå på opdagelse i vores store sortiment og se hvad vi kan gøre for dig.

 

 

Instagram