MEGA BAZAR // 4 FOR 150 KR.
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Bøllehatte

En bøllehat fra Lé Mosch er en rund hat, der normalt er quiltet eller lavet i bomuld/polyester. Bøllehatte har en skygge, der går hele vejen rundt om hatten, og de er dermed særdeles velegnet til at holde hovedet i skygge på solrige dage. Men her hos Lé Mosch skal en bøllehat ikke kun være praktisk. Den skal også være smart og derfor tilbyder vi både den klassiske bøllehat i 1-farve og en bøllehat i vidunderligt mønstret quilt.

Bøllehatte

Se andre styles:

Turban

Hvad er en bøllehat?

En bøllehat er en type af hat, der er lavet af relativt tykt stof. Bøllehatte har normalt en rund form, med en klapskygge for at beskytte mod solen. Bøllehatten fås i snart sagt alle farver og her hos Lé Mosch har vi et bredt udvalg af bøllehatte, både når det kommer til farver og til mønstre.

Bøllehatten er et smart sommervalg

Den danske sommer indeholder masser af solskinstimer og varme. Med en bøllehat sørger du for at dit hoved, ansigt og nakke ikke bliver så hårdt ramt af solbrændthed. Du holder det nemlig i skyggen. Samtidig med at du ser smart ud.

Vælg en quiltet bøllehat med smukt mønster eller en 1-farvet bøllehat i bomuld/polyester fra Lé Mosch og vær smart klædt på til især de solrige dage, men også til de øvrige dage.

Instagram