MID SEASON SALE
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

cloud glitter hårspænder med multi glimmer fra le mosch
Tina

Tina anbefaler

cloud glitter hårspænder med multi glimmer fra le mosch

Cloud hårklemme i Glitter Multi
DKK 140,00

Pris i alt:
DKK 290,00

Læg i kurv

Cloud hårklemme i Glitter Multi

Varenr.: 2118612GTIN 5714441072551
140,00 DKK

Spændet måler 12 cm og er perfekt til kraftigt hår.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

  Vi sender pakker om 

Del denne vare:


Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor dyd af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed i stemmen nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje valgt så de passer ind i tiden trend. Cloud hårklemme i Glitter Multi er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade af små glimmer nuancer.

Brug Cloud hårklemme i Glitter Multi til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Cloud hårklemme i Glitter Multi så håret pjusker, og hurtigt har du den fienste sommer frisurer. 

Cloud hårklemme i Glitter Multi er i mange smukke farver og modeller, så du kan finde lige præcis den spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til det sæt tøj du har på.

Se video for inspiration til opsætning:

Instagram