MEGA BAZAR 4 stk for 150 kr
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Nina

Nina anbefaler

Rosalie sløjfe hårspænde i sort
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 400,00

Læg i kurv

Rosalie sløjfe hårspænde i sort

Varenr.: 2813505 | GTIN 5714441141028
100,00 DKK

Hårspænde med stor fyldig 2-lags chiffon sløjfe - ca. 20 cm. i bredden. Selve spændet bagpå måler 7 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Rosalie sløjfe hårspænde i sort

 

Vi elsker store sløjfer i håret, på tøjet og på tasker! Dette her cool chiffon-hårspænde er vi derfor helt vilde med. Selve looket er lige noget for os, og det er meget aktuelt i forhold til looket lige nu! Det er super fint og feminint og giver et lady-like look.

Spændet er beklædt med en stor fyldig sløjfe. Den har en bredde på ca. 20 cm. afhængig af hvordan den falder når man har spændet på. Det kan godt rumme en hestehale, hvis du ikke har super kraftigt hår, og alternativt kan den sættes over en elastik.    

Brug Rosalie sløjfe hårspænde i sort til både hverdag og fest. Få et fedt 90'er look med en oversize blazer og en skjorte, sammen med spændet, eller et super feminint udtryk med sløjfen til en fin top. Skal du lige dresses lidt op til et aften look er spændet helt perfekt. Det vil også være fint som dekoration på en bæltestrop foran på dine bukser eller på en taskestrop. 

Alle vores spænder med store sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. Personlighed, selvom det er en trend, for det kræver måske lidt mod at kaste en kæmpe sløjfe i håret! :)

Vores hårspænder med store sløjfer er designet med fokus på det lækre look! De forskellige typer stof falder så fint, og er ikke tunge at have på. Den store størrelse og form på sløjfen skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en stor sløljfe. Bare du kan samle håret i en hestehale. Spænderne er lette at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, super sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en stor skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram