SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Bettie Leo Vest Fra le mosch
Maria

Maria anbefaler

Bettie Leo Vest
DKK 650,00

Pris i alt:
DKK 1.450,00

Læg i kurv

Bettie Leo Vest

Varenr.: 2946582 | GTIN 5714441148768
650,00 DKK

ONE SIZE - Cool lukket vest med leo print. Kan både bruges som kjole eller som en lukket vest.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Bettie Leo Vest  

Vi er ret vilde med denne her skønne lukkede vest.

Den har et lækkert oversize look (som vi jo elsker), lommer og et super fedt leo-print.

Du kan style den på mange måder. Prøv med en hvid t-shirt under, eller en stram langærmet bluse i din yndlingsfarve. En skjorte kunne også være flot til! Og så kan du bruge alle mulige bukser til, både stramme bukser og bukser med vidde. Og hvis du kan lide korte kjoler, kan du også bruge vesten til det, hvis den passer dig i længden :)   

Vesten er onesize og vi anbefaler at du måler dig, i forhold til de mål vi har angivet her:

  • Længde fra skulder og ned - 82 cm. 

  • Brystmål - 128 cm

  • Vesten har et klassisk jakke-revers

  • Vesten har lommer med flapper, som du kan gemme inden i lommer hvis du ønsker det.

  • Kan ikke åbnes

 

Læs lidt om Leo Print

Leo print er ikke til at komme uden om denne sæson! Printet har cementeret sin position som en kæmpe trend inden for modeverdenen. Med sit dristige og iøjnefaldende mønster tilføjer leo print en ekstra dimension til enhver garderobe. Fra catwalks til high street-butikker har leo printet virkelig indtaget modebilledet med storm!

Det ret ikoniske print giver en blanding af elegance og vilde vibes, hvilket gør det til det perfekte valg for enhver, der ønsker at skille sig lidt ud fra mængden, eller at tilføje et twist til sit outfit. Uanset om det er en leo printet kjole, nederdel, top eller jakke, så tilføjer dette mønster øjeblikkeligt karakter og personlighed til ethvert outfit. Der findes så mange forskellige typer af leo print, og man må næsten anerkende at det er en klassiker, selvom der er delte meninger om det.

Den ellers brede popularitet af leo print kan tilskrives dets alsidighed. Det matcher nærmest til alt og kan styles på utallige måder. Det kan være det centrale element i et outfit, eller det kan være en lille detalje i form af et tørklæde eller et par sko.  

Leo print er for alle. Vil du kanaliesere din indre junglediva eller bare tilføje lidt kant til din stil, så kan du roligt gå i gang. Leo print en KÆMPE trend der vil dominere hele sæsonen, og sikkert i endnu længere tid fremover!

 


Del denne vare:

Instagram