SPAR op til 80% HER
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Tina

Tina anbefaler

Mini Heaven hårklemme i Dusty Pudder
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 950,00

Læg i kurv

Mini Heaven hårklemme i Dusty Pudder

Varenr.: 2457080 | GTIN 5714441093174
100,00 DKK

Spændet måler 6 cm og kan også sagtens bruges til børn.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor dyd af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed i stemmen nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje valgt så de passer ind i tiden trend. Mini Heaven hårklemme i Dusty Pudder er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade af små glimmer nuancer.

Brug Mini Heaven hårklemme i Dusty Pudder til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Mini Heaven hårklemme i Dusty Pudder så håret pjusker, og hurtigt har du den fienste sommer frisurer. 

Mini Heaven hårklemme i Dusty Pudder er i mange smukke farver og modeller, så du kan finde lige præcis den spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til det sæt tøj du har på.

Se video for inspiration til opsætning:


Del denne vare:

Instagram