SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Nina

Nina anbefaler

Dancer sløjfe hårspænde
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 180,00

Læg i kurv

Dancer sløjfe hårspænde

Varenr.: 2930321 | GTIN 5714441145408
100,00 DKK

Smukt sløjfe hårspænde, besat med perler og similisten - ca. 8 cm. Selve spændet bagpå måler 4 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Dancer sløjfe hårspænde

Super fint og dekorativt sløjfehårspænde. Sløjfen til dig der måske ikke har brug for at det fylder for meget i håret, men stadig er iøjenfaldende.

Det er et meget feminin spænde. Sløjfen er besat med perler og similisten, så der er masser og shine og glamour her!

Vi elsker jo sløjfer - så dette her er et look vi virkelig godt kan lide.

Selve spændet er et klassisk hårspænde i miniudgave, hvor sløjfen er påsat. Sløjfen måler cirka 8 cm. i bredden. Selve spændet bagpå måler 4 cm. indvendigt. Det passer godt til en lille hestehale, - og alternativt kan du sætte spændet over en lille tynd elastik.    

Brug Dancer sløjfe hårspænde til både hverdag og fest. Du får et mere pyntet look med de smukke perler og similisten, som løfter dit look. Du kan bruge spændet til alt muligt. Både din fine kjole, en dejlig strik, eller en blazer.   

 

Alle vores spænder med sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. 

Vores hårspænder med sløjfer er designet med fokus på det lækre look! De forskellige typer af sløjfer kan noget forskelligt.

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en fin sløjfe i håret. Spænderne er lette at sætte i håret, så det er en hurtig genvej til et lidt mere sofistikeret og glamourøst look, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt og pyntet, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram