SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Duffy hårspænde i sort fra le mosch
Duffy hårspænde i sort fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Duffy hårspænde i sort fra le mosch

Duffy hårspænde i sort
DKK 60,00

Pris i alt:
DKK 240,00

Læg i kurv

Duffy hårspænde i sort

Varenr.: 2806495 | GTIN 5714441139216
60,00 DKK

Hårspænde med stof - ca. 12 cm. Selve spændet bagpå måler 7 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Duffy hårspænde i sort

 

Super fint og feminint hårspænde. Spændet er beklædt med rynket stof, og giver et lady-like look. Spændet rummer ikke den store hestehale, men er rigtig god til at holde noget af håret. Spændet kan med fordel sættes på som pynt over den store hestehale, eller sættes i siden over øret.   

Brug Duffy hårspænde i sort til både hverdag og fest. Skal du lige dresses lidt op, er spændet helt perfekt. Det vil også være fint som dekoration på en bred strop, eller i en bæltestrop foran på dine bukser. 

Hårspænder hos LÉ MOSCH:

Hvis du er træt af ustyrligt hår der hele tiden falder ned i ansigtet eller forstyrrer din hverdag, så er du kommet til det rette sted. Vores hårspænder er det idelle redskab til at holde styr på lokkerne, samtidig med at du ser fantastisk ud. 

Vi sætter en ære i at have hårspænder til alle hårtyper og hårlængder. Vores hårspænder fåes i et bredt udvalg, så du kan vælge det perfekte match til din stil og din personlighed. Uanset om du foretrækker et nedtonet spænde eller noget mere farverigt, så finder du det her hos os :)  

Fordelen ved at finde dit næste hårspænde hos os er at vi har noget til enhver lejlighed. Skal du på festival, til en formel begivenhed, eller bare til et afslappet arrangement, i byen med vennerne... så har vi noget du kan bruge. Spænderne tilføjer et strejf af elegance og stil til enhver frisure, og kan nemt blive et statement-piece i dit look. 

Så hvis du ønsker at opgradere dit hår og dit look, prøve et nyt look, og ellers bare holde styr på dit hår, så er vores hårspænder det perfekte valg for dig. :) 


Del denne vare:

Instagram