SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Mercy hårspænde i lavendel fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Mercy hårspænde i lavendel fra le mosch

Mercy hårspænde i lavendel
DKK 80,00

Pris i alt:
DKK 360,00

Læg i kurv

Mercy hårspænde i lavendel

Varenr.: 2856846 | GTIN 5714441142322
80,00 DKK

Hårspænde med rynket stof - ca. 11-12 cm. Selve spændet bagpå måler 8 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 
Fås også i disse farver:

Læs mere om Mercy hårspænde i lavendel

 

Fint og ret enkelt hårspænde, som følger trenden med stof i håret.

Spændet er beklædt med fint rynket stof, og giver et meget fedt og lady-like look. Det kan rumme en hestehale hvis du ikke har super kraftigt hår, og ellers kan den holde noget af håret eller sættes på som pynt over en elastik.   

Mercy hårspænde i lavendel er meget anvendelig til både hverdag og fest. Det er fyldigt og iøjenfaldende uden at være for voldsomt. Skal du lige dresses lidt op, er spændet helt perfekt.  

 

Hårspænder hos LÉ MOSCH:

Hvis du er træt af ustyrligt hår der hele tiden falder ned i ansigtet eller forstyrrer din hverdag, så er du kommet til det rette sted. Vores hårspænder er det idelle redskab til at holde styr på lokkerne, samtidig med at du ser fantastisk ud. 

Vi sætter en ære i at have hårspænder til alle hårtyper og hårlængder. Vores hårspænder fåes i et bredt udvalg, så du kan vælge det perfekte match til din stil og din personlighed. Uanset om du foretrækker et nedtonet spænde eller noget mere farverigt, så finder du det her hos os :)  

Fordelen ved at finde dit næste hårspænde hos os er at vi har noget til enhver lejlighed. Skal du på festival, til en formel begivenhed, eller bare til et afslappet arrangement, i byen med vennerne... så har vi noget du kan bruge. Spænderne tilføjer et strejf af elegance og stil til enhver frisure, og kan nemt blive et statement-piece i dit look. 

Så hvis du ønsker at opgradere dit hår og dit look, prøve et nyt look, og ellers bare holde styr på dit hår, så er vores hårspænder det perfekte valg for dig. :) 


Del denne vare:

Instagram