SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Sara sløjfe-hårspænde med perler og similisten i Sort fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Sara sløjfe-hårspænde med perler og similisten i Sort fra le mosch

Sara sløjfe-hårspænde med perler og similisten i Sort
DKK 150,00

Pris i alt:
DKK 400,00

Læg i kurv

Sara sløjfe-hårspænde med perler og similisten i Sort

Varenr.: 2927836 | GTIN 5714441145323
150,00 DKK

Hårspænde med skøn perlebesat sløjfe. Selve spændet bagpå måler 7 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Sara sløjfe-hårspænde med perler og similisten i Sort

Super fin og anderledes sløjfe!

Den er virkelig dekorativ og har en fin vintage-vibe over sig. Vi elsker jo sløjfer her hos os og denne her er ingen undtagelse. Det er lige os, og meget aktuelt. 

De forskellige fine og feminine sløjfer er så cool som modspil til en cool t-shirt, jeans og sneakers.

Selve spændet er et klassisk hårspænde, hvor sløjfen er påsat. Sløjfen er dekoreret med hvide og grå perler, og similisten.

Sløjfen er ca. 10 cm. bred. Båndene der stikker ud under sløjfen har en bredde på ca. 14 cm. Båndene der hænger ned måler ca. 7-8 cm. 

Spændet kan rumme en lille hestehale, og alternativt kan det sættes over en elastik.    

Brug Sara sløjfe-hårspænde med perler og similisten i Sort til både hverdag og fest. Spændet kan dresses både op og ned så det er ret anvendeligt. Du kan også sætte spændet på dine bukser i en bæltestrop.   

 

Alle vores spænder med sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. Personlighed, selvom det er en trend, for det kræver måske lidt mod at sætte en sløjfe i håret! :)

Vores hårspænder med sløjfer er designet med fokus på det lækre look! De forskellige typer stof falder så fint, og er ikke tunge at have på. Sløjfer af en vis størrelse skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en fin sløjfe i håret. Bare du kan samle håret i en hestehale. Spænderne er lette at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, super sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram