SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Tulle sløjfe hårspænde i Sort fra le mosch
Nina

Nina anbefaler

Tulle sløjfe hårspænde i Sort fra le mosch

Tulle sløjfe hårspænde i Sort
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 375,00

Læg i kurv

Tulle sløjfe hårspænde i Sort

Varenr.: 2927813 | GTIN 5714441145279
100,00 DKK

Hårspænde med fin blød tyl sløjfe - ca. 25 cm. i bredden afhængig af hvordan sløjfen falder. Selve spændet bagpå måler 8 cm. indvendigt.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Tulle sløjfe hårspænde i Sort

Super fin og meget feminin sløjfe. Et look vi virkelig godt kan lide, - lad os bare sige det med det samme! Det er lige os, og meget aktuelt. Det er så cool og lady-like på samme tid.

Selve spændet er et klassisk hårspænde, hvor sløjfen er påsat. Den har en bredde på ca. 25 cm. afhængig af hvordan sløjfen falder når man har spændet på. Sløjfen er lavet af blødt og let creppet tyl, så sløjfen falder nedad på en stilfuld måde. 

Spændet kan rumme en hestehale, og hvis du har meget kraftigt hår kan du alternativt sætte den over en elastik.    

Brug Tulle sløjfe hårspænde i Sort til både hverdag og fest. Få et fedt 90'er look med en oversize blazer og en t-shirt, sammen med spændet, eller et super feminint udtryk med sløjfen til en fin top. Skal du lige dresses lidt op til et aften-look er spændet helt perfekt.  

 

Alle vores spænder med sløjfer giver dig et stilfuldt og moderne look. Denne super trendy accessory vil give dig et touch af elegance og personlighed. Personlighed, selvom det er en trend, for det kræver måske lidt mod at sætte en sløjfe i håret! :)

Vores hårspænder med sløjfer er designet med fokus på det lækre look! De forskellige typer stof falder så fint, og er ikke tunge at have på. Sløjfer af en vis størrelse skaber selvsagt et iøjenfaldende look, så du skiller dig ud fra mængden! Det er super fedt!

Uanset om du har langt hår eller en page, vil det være fedt med en fin sløjfe i håret. Bare du kan samle håret i en hestehale. Spænderne er lette at sætte i håret. Det er nok den hurtigste, super sofistikerede og glamourøse frisure du kan lave, må vi bare konstatere. 

Vi har sløjferne i forskellige materialer og farver. Er du mest til en klassisk sort, nedtonet creme eller noget mere farverigt, så har vi højst sandsynligt noget til dig. 

Giv dig selv og dit hår lidt ekstra opmærksomhed, med en skøn sløjfe. Du kommer til at imponere med en stilfuld statement-sløjfe. 


Del denne vare:

Instagram