HEAVEN MARMOR WINE HÅRSPÆNDE FRA LÉ MOSCH

Heaven hårklemme i Marmor Blomme

Varenr. 1392531
GTIN 5714441003661
119,95 DKK
Spændet måler 8cm og kan sagtens holde kraftigt hår også.

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri Fragt v/ 199,-

  Vi sender pakker om 
Del denne vare:

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi meget ud af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi stolt sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver enkel farve er nøje valgt så de passer ind i tiden trend. Heaven hårklemme i Marmor Blomme er produceret med en lille smule glimmer marmor look i spændet så de har den fineste overflade af små glimmer nuancer.

Brug Heaven hårklemme i Marmor Blomme til at holde noget af håret oppe og lade lidt jænge i nakken - elæler sæt hele håret op i en knold på toppen. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til fedtet hår, så kan du med fordel bruge tørshampoo i bunden og der efter tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Bagefter samler du håret i nakken med Heaven hårklemme i Marmor Blomme så håret pjusker, og hurtigt har du den fienste efterårs frisurer. 

Heaven hårklemme i Marmor Blomme er i flere smukke farver og modeller, så du kan finde lige præcis den spænde som du synes er den flottest. Og ikke mindst passer til lige netop det sæt tøj som du har på.

Her kan du se hvordan du kan bruge klemmerne:

All rights served © LÉ MOSCH 2020

Kurven er tom