SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Camilla

Camilla anbefaler

Mini Heaven hårklemme i Turtle
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 150,00

Læg i kurv

Mini Heaven hårklemme i Turtle

Varenr.: 2123334 | GTIN 5714441074647
100,00 DKK

Hårklemmen måler 6,5 cm i bredden og kan også sagtens bruges til børn.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH elsker vi hårklemmer, og vi sætter en ære i at have den bedste kvalitet. Vi har hårklemmer i mange forskellige farver, som nøje er udvalgt så de passer til tidens trends og tendenser. Eller også er de valgt fordi vi simpelthen synes de er flotte! 

Brug Mini Heaven hårklemme i Turtle til at holde noget af håret oppe, eller vælg at sætte alt håret op i nakken. Netop denne klemme er perfekt hvis du ikke har super kraftigt hår, eller bare vil sætte noget af håret op.

Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men selvfølgelig også til hverdag, når du bare skal have håret væk fra ansigtet.

Styling tips

Har du let til fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Mini Heaven hårklemme i Turtle så håret pjusker, og hurtigt har du en lækker frisure. 

Mini Heaven hårklemme i Turtle findes også i mange andre smukke farver, så pas på du ikke forelsker dig i for mange :) Nå nej... man kan ikke have for mange klemmer! :)

Se video for inspiration til opsætning:


Del denne vare:

Instagram