Tjek vores MEGA BAZAR her 🛍
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

Hårspænder

Smukke og feminine hårspænder og bobby pins.

Se en video længere nede på siden, med inspiration til hvordan du kan bruge hårspænderne.

Hårspænder

Læs mere om vores hårspænder og hårklemmer til voksne

Hårspænder og hårklemmer i alle former og farver, er en kæmpe trend. De er fantastiske til at holde håret væk fra ansigtet, men de er også super skønne når du skal fuldende et outfit. Hår accessories generelt, får dig til at se super trendy ud og du bestemmer selv om håret skal være stilrent og klassisk, eller lidt mere tilfældigt og virkelig cool. Hos LÉ MOSCH kan du købe hårspænder og hårklemmer i mange farver og modeller, så vi har med garanti et hårspænde eller en hårklemme der passer til dig og dit hår. Husk at vi ofte får nye modeller på lager, og at vi også har et stor udvalg af hårelastikker og andre typer at hår accessories.  

Har du nogle ønsker omkring farver og modeller, så er du altid velkommen til at sende os en mail. Måske kan vi udvide vores sortiment med netop det du står og mangler. 

Hårspænder til enhver hårpagt

Vores smukke hårspænder og hårklemmer passer til både kraftigt og tyndere hår, så de forskellige varianter kan bruges til enhver hårpagt. Kvaliteten på hårspænderne og hårklemmerne gør, at de kan holde til at sidde i et kraftigt hår uden at falde ud, men netop holder dit hår på plads.  

Mulighederne er mange, når det kommer til nemme håropsætninger med de mange hårspænder og hårklemmer. De kan bruges i en knold, anvendes til en halvmåne opsætning, bruges i siden til at holde håret væk fra dit ansigt, og de kan sættes i nakken. Det handler bare om at prøve sig frem, og mangler du inspiration, så besøg vores profil på instagram hvor du både kan se inspirationsbilleder og videoer. Du finder os på @lemosh_denmark.

Design-inspiration

Inspirationen til vores designs finder vi i gamle vintage-figurer og andre typer af antikke former. Vi lader os også inspirere af klassiske men kreative former. Inspirationen fra vintage-universet gør det muligt for os at lave alle mulige spænder, - store, små, med glimmer, med sten, uendelige farvekombinatioer og former -  så vores inspiration og idéer har ingen grænser. Formerne laves ofte med afsæt i blade, blomster, skyer, og andre klassiske og velkendte former som vi frit fortolker. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ideer til designs der kan passe ind i vores univers.

Levering

LÉ MOSCH tilbyder altid levering til døren, men vil du hellere hente et andet sted, så er det også muligt. Du kan læse mere under "leverings-, retur og handelsbetingelser".

 

 

Instagram