sunny hårklemme i pink fra le moschsunny hårspænder fra LÉ MOSCH

Sunny Hårklemme - Glitter Pink

Varenr. 1512300
GTIN 5714441009175
100,00 DKK
Hårklemmen måler 6 cm og er med glitter

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri Fragt v/ 299,-

  Vi sender pakker om 
Del denne vare:
Tina

Tina anbefaler

sunny hårklemme i pink fra le mosch

Sunny Hårklemme - Glitter Pink
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 175,00

Læg i kurv

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor ære af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje udvalgt så de passer ind i tiden trend. Sunny Hårklemme - Glitter Pink er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade med små glimmer nuancer.

Brug Sunny Hårklemme - Glitter Pink til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til et fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Sunny Hårklemme - Glitter Pink så håret pjusker, og hurtigt har du den aller fineste sommer frisurer. 

Sunny Hårklemme - Glitter Pink er i mange smukke modeller og farver, så du kan finde lige præcis det spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til de outfits du har hjemme i skabet.

All rights served © LÉ MOSCH 2020

Kurven er tom