SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Håraccessories

Se det store udvalg i lækre håraccessories fra LÉ MOSCH. Alt i hårbøjler, hårelastikker, hårklemmer, hårspænder, scrunchies, hårclips og meget mere tilbehør til håret. Vi sender direkte til dig fra dag til dag.

Håraccessories

Alt i håraccessorries og tilbehør til håret

Flotte håraccessories er en helt uundværlig del af det perfekte outfit og er ofte prikken over i’et, som binder det hele sammen for dig med langt hår. Vores stilsikre håraccessories tilfører ethvert outfit et moderne touch og fuldender dit look.

Hos os finder du alt i hårpynt og tilbehør til hår og vores produkter kan bruges til alt fra den festlige opsætning med perlespænder, hårnåle og similibesatte klemmer, til hverdagens knold eller hestehale med lækre hårelastikker, hårspænder, hårbånd og hårbøjler.

Hos LÉ MOSCH udvikler og designer vi hele tiden nye hår-accessories til både hverdag og fest, som følger med tidens mode, farver og trends. Tilmeld dig vores nyhedsmails og giv os et like på Facebook, så du ikke går glip af alle de nye styles.

Cloud hårklemmer 

Hos LÉ MOSCH kan du få et bredt udvalg af hårklemmer. Vores populære Cloud hårklemmer er i rigtig god kvalitet, og findes både i den normale Cloud hårklemme, men også i GIGA cloud modellen. Her er klemme større og denne model er til dig med tykkere, længere og mere kraftige hår. Vores Cloud hårklemmer kommer i mange forskellige farver, og der findes en til ethvert look og outfit. Hårklemmen kan både styles op til fester, men kan også bruges i hverdagen som er med til at give stylingen af dit hår et smukt look.

Murph scrunchies 

Vores Murph scrunchies er helt unikke, og kan ikke erstattes af de almindelige hårelastikker. Murph scrunchies er lavet af autentiske vintage sarier fra Inden, og er omdannet herfra til de smukke silke scrunchies. På den måde har vi hos LÉ MOSCH giver gamle klæder nyt liv! Det betyder også at alle scrunchies er sin egen, og der findes ikke to helt ens. Derfor kan du med Murph scrunchien også være med til at gøre en forskel, da du er med til at reducere fremstillingen af nye materialer.

Instagram