MID SEASON SALE
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|Trustpilot score 4.9 
0

hårklemme i turkis blå fra le mosch
sunny hårspænder fra LÉ MOSCH
Tina

Tina anbefaler

hårklemme i turkis blå fra le mosch

Sunny Hårklemme - Glitter turkis
DKK 50,00

Pris i alt:
DKK 100,00

Læg i kurv

Sunny Hårklemme - Glitter turkis

Varenr.: 1512304GTIN 5714441009205
100,00 DKK50,00 DKK

Hårklemmen måler 6 cm og er med glitter

Læs mere


Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

  Vi sender pakker om 

Del denne vare:


Kvalitet

Hos LÉ MOSCH gør vi en stor ære af at have den bedste kvalitet, og derfor kan vi med stolthed nu sige, at vi har hårklemmer og hårspænder i den aller bedste kvalitet. Hver en farve er nøje udvalgt så de passer ind i tiden trend. Sunny Hårklemme - Glitter turkis er produceret med glimmer i spændet så de har den fineste overflade med små glimmer nuancer.

Brug Sunny Hårklemme - Glitter turkis til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til et fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Sunny Hårklemme - Glitter turkis så håret pjusker, og hurtigt har du den aller fineste sommer frisurer. 

Sunny Hårklemme - Glitter turkis er i mange smukke modeller og farver, så du kan finde lige præcis det spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til de outfits du har hjemme i skabet.

Instagram