Sunny Hårklemme i Pang Orange

Varenr. 2046622
GTIN 5714441025212
100,00 DKK
Hårklemmen måler 6 cm.

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop
Fri Fragt v/ 300,-

  Vi sender pakker om 
Del denne vare:
Tina

Tina anbefaler

Sunny Hårklemme i Pang Orange
DKK 100,00

Pris i alt:
DKK 220,00

Læg i kurv

Kvalitet

Hos LÉ MOSCH har vi måske den bedste kvalitet på hårspænder fordi de er produceret i acetat. Acetaten er en form for plastic men er tungere end normal plastik. Dette gør også at spænderne ikke så nemt falder ud af håret, som de billige vi kender. Hver en farve er nøje udvalgt så de passer ind i tiden trend. Hårspændet har den fineste struktur så hver og en er unik i sig selv.

Brug Sunny Hårklemme i Pang Orange til at holde noget af håret oppe, eller vælg kun at sætte helt håret op omme i nakken. Hårklemmerne kan bruges til både festlige lejligheder men også til hverdag når du bare skal have håret væk fra hovedet.

Styling tips

Har du let til et fedtet hår, så kan du med fordel spraye tørshampoo i bunden og derfor tørre med hård varme med føntørren så det giver hold. Herefter samler du håret i nakken med Sunny Hårklemme i Pang Orange så håret pjusker, og hurtigt har du den aller fineste sommer frisurer. 

Sunny Hårklemme i Pang Orange er i mange smukke modeller og farver, så du kan finde lige præcis det spænde som du synes er flottest. Og ikke mindst passer til de outfits du har hjemme i skabet.

Her kan du se hvordan man kan bruge klemmerne:

All rights served © LÉ MOSCH 2020

Kurven er tom