SHOP 4 for 150kr I MEGA BAZAREN
Hurtig levering: 1-2 hverdage | Fri fragt v 299,-
Tilmeld nyhedsbrev|Fri fragt v/299,-|  
0

Maria

Maria anbefaler

Aiyana Quiltet Jakke no 1030
DKK 1.300,00

Pris i alt:
DKK 1.600,00

Læg i kurv

Aiyana Quiltet Jakke no 1030

Varenr.: 2574281 | GTIN 5714441100735
Unikt produkt lavet af genbrugsmateriale
1.300,00 DKK

One size kort quiltet jakke med lommer og bælte, syet i skønne mønstre og farver. Jakken kan lukkes med små hægter. Vi har kun een eller to af hver, så vent ikke for længe hvis du finder en du kan lide. OBS: Der er ikke reklamationsret på hægterne.

Læs mere


Leveringstid: 1-2 Hverdage til pakkeshop

Fri fragt v/299,-

 Vi sender pakker om 

Læs mere om Aiyana Quiltet Jakke no 1030  

Smuk og unik kort jakke med lommer i siderne, små slidser i siderne, bælte og vidde i ærmerne. Jakken kan lukkes med små hægter. Super anvendelig som f.eks. cool og let oversize sommerjakke eller blazer-agtig jakke, eller som en dejlig lun stilet jakke/cardigan med bæltet i taljen. Så altså meget anvendelig både udendørs og indendørs. 

Hvis du sætter bæltet i taljen fremmer du jakkens korte kimonosnit og hvis du dropper bæltet får du en cool boxy jakke som virkelig rammer tidens trend. 

Jakken er oven i købet foret på en måde der gør at jakken er vendbar. Dog er der kun lommer på ydersiden, og så kan man se det lille mærke i nakken, hvis man vender jakken, men foret er SÅ fedt, at det også skal vises! :) Så faktisk får du to jakker i en :) 

Vi har kun fået een eller to af hver jakke, så det er med at slå til hvis du finder en du kan lide. 

Nogle af de jakker vi har fået to af, er ikke 100% ens. Der vil ligge billeder af begge jakker under produktet. Hvis det er vigtigt for dig hvilken jakke du får, så skal du kontakte kundeservice - info@lemosch.com

 

Mål:

Brystmål: ca. 140 cm.

Længde fra skuldersøm ved halsen og ned: ca. 80 cm. 

Ærmeomkreds: ca. 60 cm.

Ærmelænge: ca. 40 cm. (Bemærk at modellen har drop-shoulder, så ærmet begynder først nede på overarmen. Det svarer cirka til lange ærmer, måske lidt kortere.)

Målene kan godt variere lidt fra jakke til jakke.  


Bemærk: Der er ikke reklamationsret på hægterne. 

 


Del denne vare:

Instagram